maandag 01 februari 2016
  4 Replies
  2.8K Visits
  Subscribe
Wij gaan vanuit Kandy naar Dambulla. Klopt het dat dit met de bus onhandig/omslachtig is, wie heeft ervaringen?

Ik denk erover om het te combineren met een dagje temple-loop in de omgeving van Kandy met de taxi en ons dan te laten brengen naar Dambulla. Het is ongeveer 2 uur van Kandy naar Dambulla, klopt dat? Zou dit op 1 dag te doen zijn met 2 jonge kinderen? Wat kost een taxi voor een dergelijke afstand ongeveer, iemand een idee?

groetjes,
Yvonne
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#20293
Dat ligt eraan welke bus je pakt. Neem je de gewone lokale bus zonder airco dan is het niet te doen. Pak je een A/C bus dan gaat het een stuk sneller en duurt het circa 3 uur. De busreis van Dambulla naar Kandy kostte ons slechts 1,30 per persoon terwijl een taxi ongeveer 50 euro kostte.
7 jaar geleden
·
#20294
Dank je wel voor het antwoord! Er is dus een rechtstreekse airco bus tussen de 2 plaatsen?
7 jaar geleden
·
#20295
Wij hadden de 'standaard' no-airco bus van Dambulla naar Kandy. Ging prima, bus was erg druk, maar ook leuk om te doen. Onze kinderen hadden een plekje naast de chauffeur op de verhoging boven de motor, ik stond bij de kaartjesverkoper in de deuropening, superleuk. Ritje duurde 2 uur tot aan Kandy. Kandy inkomende duurde door de drukte wel lang.
Maar normale bus ook met kinderen prima te doen. We hebben ook een enkele keer de snelle airco bus gepakt, maar die vond ik toch minder leuk, zeker als het maar voor een uurtje of 2-3 is.
7 jaar geleden
·
#20296
Inmiddels weer thuis en inderdaad prima te doen, wij waren ook fan van de gewone (niet airco) bus. :) Superleuke ervaring, ook met de kids... die altijd en overal wel een plekje kregen in het volle openbaar vervoer. Dus wie nog gaat: zeker met het openbaar vervoer reizen!

groetjes,
Yvonne
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!