zaterdag 22 september 2018
  4 Replies
  3K Visits
  Subscribe
Een van de opties die open staat voor volgend jaar of het jaar erop is: kamperen in Namibie in daktenten. Maar zijn er uberhaupt daktenten waar 5 personen in passen (incl 3 kinderen van 16, 14 en 9)? Hoe koud is het?
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#28342
Ik kan helaas geen antwoord geven op je vraag over de daktenten. Wel over de kou. Wij zijn afgelopen juli in Namibië geweest en hebben overnacht in daktenten. De eerste paar weken waren goed te doen, maar de laatste week was het rond het vriespunt 's nachts en hebben we het flink koud gehad. Als je echter extra dekens of slaapzakken meeneemt, is het goed te doen. Wij hadden 1 extra slaapzak en degene die deze had, heeft het niet koud gehad ;) Overdag varieert het van 20 tot 30 graden.

Wij hebben onze auto gehuurd via de Namibië expert in Nederland (Edgar). Misschien kan hij antwoord geven op je vraag!

Groet,
Jessica
5 jaar geleden
·
#28861
Wij gaan aankomende zomer met 3 kinderen naar Namibië. Onze kinderen zijn wat kleiner (dan 10, 7 en 6) dus die passen nog wel in een iets bredere daktent. Een andere optie is om een losse tent mee te nemen!
5 jaar geleden
·
#29120
Hallo,
Wij gaan komende zomer ook met 3 kinderen(15,15 en 12) met daktenten op pad door Namibie en Botswana. We hebben voor ons een grondtent erbij gehuurd. Meer ruimte voor iedereen en waarschijnlijk slaapt dat beter. Voor de kou kopen we daar extra dekens die we ook weer achter willen laten. Er wordt vast wel iemand blij van.

Groet,
Jet
4 jaar geleden
·
#29233
Je kan ook een auto huren met 2 daktenten erop, geen probleem dus. O met een tentje op de grond.
En inderdaad in de wintertijd, kan zeker 's nachts goed koud worden, dus neem wel warme kleding mee. Overdag weer heerlijk en soms heet weer.

Wij hadden onze auto bij Advange in Windhoek gehuurd, top gewoon en goede service ook. Zij kunnen je ook helpen met een accommodatie voor de eerste en laatste nacht als je wilt.

https://www.advancedcarhire.com/gallery

groet, Annemieke
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!