zondag 04 oktober 2009
  5 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Mijn zoontje wordt 8 in Thailand. Dat lijkt hem superleuk! We zijn dan waarschijnlijk op Ko Phangnan. Weet iemand iets om zijn verjaardag onvergetelijk te maken? Vieren ze verjaardagen in Thailand? Zijn liefste wens, op een olifant rijden, is dan net vervuld en we liggen al een paar dagen op het strand... Ik zat te denken aan eten en zwemmen bij een superdeluxe hotel, maar tweee hotels die ik heb gemaild, trappen daar niet in.
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6000
Ah, dat is natuurlijk wel heel stoer om in Thailand acht jaar te worden!

In het reisverslag van Don en Natasja las ik het volgende over een olifantentripje op Koh Phangan: [i:169kovr6]'We wagen ons weer op de slechte wegen en stoppen bij een olifantenkamp. Aan het begin van onze reis hebben we een tochtje op een olifant gemaakt en het lijkt ons leuk om er ook met één af te sluiten. Mika ziet het direct helemaal zitten. Helaas komen we er al snel achter dat we het op Koh Chang echt getroffen hadden met onze tocht. We maken een vrij duf rondje op een eigenwijze dame die om de tien meter blijft staan om te eten. We proberen nog enthousiast te doen maar ook Mika heeft het eigenlijk al snel gezien[/i:169kovr6].'

Maar misschien vindt hij het ook erg leuk om 's morgens met pap of mam samen een snorkeltrip te maken. Of een aangepaste trekking door de jungle. Je kunt dit allemaal het beste ter plaatse organiseren. Een ochtendje de volledige aandacht van een van de ouders is natuurlijk feest. Het zwemmen en eten in een luxe resort moet je gewoon ter plekke regelen. Ik kan me voorstellen dat je dit over de mail niet geregeld krijgt, ter plekke waarschijnlijk wel.

Groeten!
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

14 jaar geleden
·
#6001
Doe een nachtje in één van die hotels.
Wij hebben een aantal dagen in het Panviman gezeten en daar zou ik nou best jarig willen zijn.....
S'avonds op het grote strand lekker iets eten van de bbq en een ballon oplaten met een wens.
In het Panviman lekker in het zwembad rondhangen en eventueel een kano huren om een beetje over zee dobberen.
Als je een arrangement boekt ter plekke bij hen krijg je ook een massage met het mooiste uitzicht dat ik ooit had terwijl ik gemasseerd werd.
Een golfkarretje komt je desgewenst halen om je mee te nemen naar de Spa. Ook leuk voor een 8 jarige denk ik.
14 jaar geleden
·
#6002
Hoi,

Ons zoontje werd 5 op Koh Chang, hij kreeg als verjaardagscadeautje een kanotochtjes met zijn papa (heel stoer) en een grote ijstaart van Julian en Cheryl, de eigenaren van Amber Sand resort. (<!-- w -->http://www.ambersandsresort.com<!-- w -->;) Er was een grote tafel versierd met balonnen, snoepjes en natuurlijk de taart. Er waren niet zoveel andere gasten, en wie er wel waren kwamen op het 'feestje' met kadootjes. (meest spul in vliegtuig gekregen, maar dat mocht de pret niet drukken).

Hij was natuurlijk jonger, maar alleen dit al heeft zoveel indruk op hem gemaakt, dat hij het er nog steeds over heeft! Volgens mij hoef je niet veel te regelen, en wat Els zei: in de hotels valt vast wel iets te regelen!

Groetjes Chantal
14 jaar geleden
·
#6003
Bedankt, Panviman ziet er heerlijk uit. En misschien een zeiltochtje ofzo...
14 jaar geleden
·
#6004
Hoi,
Ons zoontje werd 1 jaar op Koh Lanta. We hadden daar een leuk hutje met een goed zwembad en strand.. hij was natuurlijk te klein om het bewust mee te maken maar het was erg leuk en iedereen feliciteerde hem. We hadden een schepje, emmertje en bal daar gekocht.. en die dag mocht hij 3x fried rice with egg eten dus een verjaardagsmaal! :-)

Ik denk dat als je gewoon leuk 's ochtends zingt en daarna leuke dingen samen gaat doen, het een super verjaardag is! Wat voor extra's zoek je? Volgens mij is voetballen op het strand al super leuk..

Veel plezier!

groetjes
Merel
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!