dinsdag 25 april 2017
  3 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Vakantie 2017 staat nog voor de deur en we kijken al naar volgende verre bestemmingen... oefff.. besmet met reisvirus?? Als we kijken naar Midden en Zuid Amerika dan lees je veel over Costa Rica. Lijkt ons erg mooi! En is veel info over te vinden met kids. Maar Jamaica lijkt ons ook erg mooi.. en daar lees je bijna niks over. Waarschijnlijk door het imago, maar schijnbaar moet je daar bepaalde getto's en centrum van Montego Bay gewoon vermijden. Maar misschien moet je in elk land bepaalde delen wel vermijden... Verder schijnt het prachtig en heel relaxt te zijn.
Ik ben dus heel erg benieuwd naar ervaringen!!!! Zowel positief als negatief..


Groetjes Mirtje
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#23980
Wij zijn in 2007 naar jamaica geweest, we zaten in het riu negril. Ik was toen zwanger dus kon niet zo veel doen.
Mn man heeft heel veel gedoken, ik heb wel lekker gesnorkeld. Erg mooi allemaal.
Verder een toer met een bootje door de jungle en nog wat toertjes.
Er werd aangeraden om niet zelfstandig wat te doen. Maar wij hebben wel gewoon taxi gepakt om naar de winkels en ricks cafe te gaan.
Ik zou inderdaad niet naar kingston gaan, we hebben wel mensen gesproken, maar dan zit je niet lekker in de auto, altijd deuren op slot houden enz.
De mensen van het hotel waren superaardig, heel relaxed allemaal, maar dat hoort ook bij jamaica ;-)

We willen eigenlijk wel terug met dochter, maar we zijn bang dat het dan zo tegenvalt met de vorige keer en dat zouden we zonde vinden.

Groetjes misty
6 jaar geleden
·
#23981
Ik ben er geweest met mijn twee dochters. De oudste was tien 3 en de jongste net 1 jaar. Wij zaten in Negril ni Legends, dat is een kleinschalige accommodatie. De jongste sliep in de buggy in het restaurant als ik met de oudste de zee in ging. Super relaxed daar. Jamaica vond ik sowieso een geweldige sfeer hebben. En niet gevaarlijk waar wij waren. De mannen proberen wel contact te maken (ik was natuurlijk alleen), maar dat werd nooit hinderlijk.

Ik heb georganiseerde excursies gedaan. Auto huren werd toen afgeraden, maar was voor mij sowieso geen optie met twee kleine kinderen en geen autostoelen. Over Kingston hoorde ik inderdaad ook dat je daar moet oppassen, maar dat ligt helemaal aan de andere kant.

Ik koos toen bewust voor februari omdat het dan een goede reistijd is. Dat is onze zomer geloof ik niet door regentijd of cyclonen. Maar dat zul je even moeten checken.
6 jaar geleden
·
#23982
De relaxte sfeer, de mensen, de natuur, de stranden... het lijkt me echt een heel mooi eiland. En ik denk idd ook goed te doen als je bepaalde wijken vermijd. Zucht.. best lastig om een keus te maken want Thailand zien we ook zitten! Totaal anders natuurlijk... misschien de enigste overeenkomst de mooie stranden ;) Maar verder is het appels met peren vergelijken haha. Volgende maand gaan we naar Zuid-Afrika waar we super veel zin in hebben!! Maar voor 2018 zouden we graag een bestemming zoeken waar ook echt mooie stranden zijn (ander soort dan Indische kust van Zuid-Afrika)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!