donderdag 13 maart 2014
  2 Replies
  3.5K Visits
  Subscribe
In het volgende schooljaar hebben wij het voornemen om lang op reis te gaan met onze twee kinderen die op dat moment in groep 1 en groep 4 zullen zitten. Wij willen onze oudste tijdens de reis onderwijs geven via de wereldschool.
Na al mijn speurwerk kom ik tot te conclusie dat we onze oudste samen met mij of zijn vader uit moeten schrijven uit het GBA om niet in de problemen te komen met de LPA. Wij willen een proces-verbaal niet riskeren.

Weet iemand of het verstandig cq nodig is dat we onze jongste ook uitschrijven uit het GBA? Onze jongste heeft dan nog geen leerplicht, maar ik kan me zo voorstellen dat het een vreemde situatie is dat als de LPA op school komt controleren dat hij ziet dat de jongste 6 maanden afwezig is en dat zijn oudere broer is uitgeschreven? Lopen we dan het risico om alsnog een proces-verbaal te krijgen?

Liever laten wij onze jongste ingeschreven in school en in het GBA zodat zijn plek op school in ieder geval veilig gesteld kan worden.

Hoop dat iemand de antwoorden heeft?

groetjes, Laetitia
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#15254
Dank voor je reactie! Dat komt dus wel goed.

groetjes Laetitia
10 jaar geleden
·
#15253
Hoi,

Wij hadden mijn man met de 3 leerplichtige kinderen uitgeschreven. Ik zelf met de 2 niet leerplichtige kinderen stonden gewoon ingeschreven.
Je kunt toch een tijdje gesplitst van elkaar leven????? ;)
Bij ons geen problemen!!

Succes,
Groetjes Saskia
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!