zaterdag 11 december 2010
  2 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Aangezien we komend jaar aan de schoolvakanties gebonden zijn, hebben we gekozen om in juli en augustus 2011 naar Indonesie te gaan (daar is dan tenminste geen regenseizoen). Wij zijn echter gewend op de bonnefooi te reizen, en leggen zelden overnachtingen van te voren vast. Aangezien we nu voor de eerste keer in een hoogseizoen reizen, vragen we ons af welk risico we lopen als we geen overnachtingen reserveren. Het minpunt aan van te voren vast leggen, vind ik dat je dan gebonden bent aan je route, en niet gewoon op je gevoel kunt reizen. Anderzijds wil ik ook niet met de kids in een stad aankomen en na uren rondzeulen erachter komen dat alles reeds volzet is.... Wie heeft ervaring met de drukte in Indonesie in juli en augustus?
Alvast bedankt voor de reacties!
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8304
Hoi Rachel

Waar wil je naar toe in Indonesië? Dat maakt, denk ik, ook nogal uit. Wij waren afgelopen zomer op Bali en daar was het redelijk druk. Op de bonnefooi is absoluut nog wel accommodatie te vinden, maar wij merkten wel bij de voorbereiding dat leuke, kleinschalige en betaalbare guesthouses (zoals bijvoorbeeld Flashback's in Sanur en Lady Bamboo in Ubud) al vroeg volgeboekt waren.
13 jaar geleden
·
#8305
Helaas kan ik je niet helpen Rachel, maar aangezien wij komende zomer ook in Indonesië zijn ben ik wel heel benieuwd naar het antwoord op je vraag! Wij gaan naar Bali, Java en Sulawesie. We zijn ook zeker niet van plan om vooraf alles te boeken. Wel wil ik een laptopje meenemen zodat we via internet wel een beetje vooruit kunnen plannen (en reserveren), maar niet vooraf al alles vast hoeven te leggen. Ik wil inderdaad ook niet ergens aankomen en dan eerst een uur rondsjouwen op zoek naar een knus beschikbaar hotel met goede prijs/kwaliteitverhouding....
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!