zondag 25 november 2012
  2 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Onze reisplannen wijzigen wekelijks. Pff. Wilden we eerst in ruim een half jaar tijd een wereldreis maken met onze drie kleine kinderen, inmiddels hebben we besloten onze plannen op te splitsen in meerdere reizen over de komende jaren zodat we ook daadwerkelijk een land goed kunnen leren kennen en volop kunnen genieten zonder de tijd in onze nek te voelen hijgen omdat een vlucht naar het volgende land wacht.

Een zesdaagse trip naar New York (zónder kinderen) is inmiddels geboekt voor het voorjaar ;-).

Volgende winter gaan we opnieuw naar Australië, net als in 2010/2011. Ik wacht op goede aanbiedingen voor vluchten die waarschijnlijk na de jaarwisseling bekend zullen zijn maar denk dat we in ieder geval al één accomodatie moeten vastleggen: ons verblijf in Sydney tijdens de jaarwisseling.
Zoals het nu staat willen we eind november 2013 starten aan de Westkust, in Perth. Na een week of vier rondreizen met een camper willen we naar de Oostkust gaan waar we waarschijnlijk net als de vorige keer willen starten in Sydney. Dolgraag zouden we de jaarwisseling 2013-2014 in Sydney willen beleven. Punt is alleen dat we met drie kinderen onder de zes niet met het hele gezin daadwerkelijk bij de Harbour Bridge kunnen gaan staan om middernacht.
Ik ben daarom op zoek naar een hotel/hostel/jeugdherberg of appartement met (deels) uitzicht op de Harbour Bridge/Opera House zodat we wel het feest van afstand kunnen meemaken maar onze kindjes niet uit bed hoeven te halen om tussen het feestgedruis te staan.

Weet iemand een geschikte plek om enkele dagen te verblijven in Sydney??? Ik las enige maanden geleden een reisverhaal (maar waarschijnlijk niet op deze site omdat ik het nergens kan terugvinden) van mensen met kinderen die in een jeugdherberg verbleven met uitzicht op de haven dus er moet wel iets zijn.

Els
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12079
Hallo Els,

Ik ben ook al aan het kijken naar hostels ivm de hoge kosten van een hotel/appartement in Sydney. Misschien is dit wat http://nl.hostelbookers.com/property/pr ... llOverview.

groeten, Kirstin
11 jaar geleden
·
#12080
Ha ElsB,

Misschien bedoel je het verhaal van Merel en Jenne? Zij schrijven dit:

[i:1ijd86h0]Maar de vlucht is het meer dan waard geweest want we hebben inmiddels een nacht lekker geslapen in B&B Sydney Harbour in The Rocks (een soort kunstenaarswijk met leuke cafés). Op loopafstand van The Opera House en de Harbour Bridge. Doordat Tippe in het vliegtuig weinig had geslapen, heeft ze nu een redelijke (maar korte) nacht gelijk al gemaakt dus we pakken het ritme van hier gelijk op (hopen wij...).[/i:1ijd86h0]

Hun verhaal vind je hier: http://www.verrereizenmetkinderen.nl/re ... ?showall=1

Wat lekker ook, zonder kinderen naar New York! Maar het vooruitzicht van een jaarwisseling in Sydney is ook geweldig.
Succes!

Groet,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!