maandag 29 mei 2017
  9 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Hi allemaal,
Heeft iemand ervaring met de sites tripair en gate1?
Voor de wintervakantie 2017 heb ij heel goedkope tickets naar Thailand gevonden maar als ik ze vergelijk met de website van de maatschappij zelf, scheelt dat de helft! Bijna te mooi om waar te zijn.
Ik hoop dat jullie ervaring hebben met deze websites en mij kunnen adviseren.
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#24222
Bijna al mijn laatste boekingen zijn met Gate1 gedaan (en tix1 is volgens mij zelfde organisatie). Betalen en daarna krijg je je e-ticket.

De laatste keer dat ik boekte (begin dit jaar voor aankomende zomer) kreeg ik niet meteen e-ticket. Na paar dagen toch maar gebeld. Tijdens telefoongesprek werden de tickets toen meteen de e-tickets gemaild.

Als er vluchtwijzigingen zijn dan krijg je daar ook altijd mailtje van (elke keer als de vertrektijd met 5 minuten is aangepast, word je weer op de hoogte gehouden).

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Ik weet natuurlijk niet hoe het is als je wel een keer een probleem hebt... Klantenservice van hen schijnt erg druk te zijn....

Geen ervaringen met Tripair... Heb wel eens mooie tickets gezien maar aangezien het zo slecht ging met Griekenland (wel niet in euro/ failliet) hebben we toen maar niet voor deze Griekse maatschappij gekozen.
6 jaar geleden
·
#24223
Ik hetzelfde als @eynd14, vrijwel altijd boek ik via gate1. Nooit slechte ervaring gehad, maar ook nooit bijzonderheden. Oh ja, ik heb wel eens een ticket gewijzigd en telefonisch contact gehad. Dat ging prima, ik kan me er niet meer veel over herinneren iig.
6 jaar geleden
·
#24224
Ik heb de tickets naar Maleisië via gate1 gekocht. Keurig netjes meteen tickets in de mail.
6 jaar geleden
·
#24225
Ja, Gate1 is onderdeel van Tix inderdaad. Ik boek daar ook met een gerust hart, alles keurig geregeld, nooit problemen gehad, maar dus ook nooit contact hoeven zoeken met klantenservice dus wat dat betreft geen ervaring.
6 jaar geleden
·
#24226
Gate1 hier ook vaak gebruikt. Bevalt goed!
6 jaar geleden
·
#24227
Bedankt allemaal! Tripair voelde niet goed eerlijk gezegd. De tickets waren de helft van de prijs vergeleken met bv. gate1.
Ze zijn nu ook niet meer terug te vinden.
Gate1 zou ik, nu ik jullie ervaringen heb gelezen, wel doen.
6 jaar geleden
·
#24229
Dank je wel Hans. Ik heb idd ook via google gezocht naar reviews maar ik vind het ook altijd fijn om hier jullie te mening te horen. Helaas ben ik al te laat. De goedkope tickets zijn verdubbeld in prijs :( In 1 dag!!
6 jaar geleden
·
#24230
@Ayse Het kan best zijn dat je ze nooit voor die prijs gehad zou hebben. Soms als je doorklikt komt er alsnog een hoge prijs uit. Die ik ervaring heb ik gehad rond kerst naar Johannesburg. Was een koopje, maar bleek bij willen boeken te veranderen naar ook bijna het dubbele. En de lage prijs heeft wel een week op internet gestaan. Misschien helpt dit wat als je nu enorm aan het balen bent.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!