woensdag 12 mei 2010
  4 Replies
  3.6K Visits
  Subscribe
Wij vertrekken 30/10/10 voor 7 maanden naar Azïe en Australïe.
Onze route begint stilaan vorm te krijgen alleen de laatste maand staat nog niets gepland. Aan Nepal zijn we ons hartje verloren en zouden we graag nog eens bezoeken met onze kinderen, maar we weten niet goed of het praktisch haalbaar is.
We vliegen vanuit Darwin naar Singapore en van daaruit kunnen we nog alle kanten op. Nu vragen we ons af of iemand al ooit van daar, of vanuit Maleisïe, naar Nepal is gevlogen? Moeten we steeds via New Delhi of kan het ook anders?

Iemand een idee?

Lieve en Dirk
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7331
Beste Lieve en Dirk,

Geweldig joh, zeven maanden met z'n zessen op pad! Kijken de jongens er al naar uit? Het zal vast een stuk relaxter worden nu de kleintjes ook weer wat groter zijn.

We kennen nog geen gezinnen die naar Nepal zijn geweest. Alhoewel..., in Vietnam kwamen we een gezinnetje tegen met een jochie van vier, die naar Tibet en Nepal waren geweest. Erg enthousiast waren ze. Maar hoe ze gevlogen zijn? Geen idee.

We zijn erg benieuwd naar jullie voorbereidingen en plannen. Hou je ons op de hoogte?

Groetjes,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

11 jaar geleden
·
#7332
Om hier nog even op terug te komen...

Onze trip door Nepal werd een succes en is zeker aan te raden.

Je kan dus vanuit Bangkok rechtstreeks naar Kathmandu vliegen met Thai Airways en sinds kort ook rechtstreeks vanuit Kuala Lumpur met Airasia...

Lieve
11 jaar geleden
·
#7333
Wat hebben jullie daar gedaan en hoe oud waren de kinderen toen?

Ik ben zelf ook in Nepal geweest en ik denk dat Kathmandu heel leuk is voor kinderen (en directe omgeving). Bij de bergen kan ik me minder voorstellen, maar ik lag dan ook in Pokhara in het ziekenhuis dus dat heb ik toch wat gammel beleefd.
11 jaar geleden
·
#7334
Wij zijn vorig jaar met onze vier kinderen tussen 4 en 9 jaar vier weken naar Nepal geweest als onderdeel van een lange reis.

We bezochten Kathmandu en omgeving, Bhaktapur, Patan, Pashupatinath en Kirtipur, maakten een 3 daagse safari in het Chitwan National park, reisden door naar Pokhara en maakten van daaruit een 5 daagse trekking door de Himalaya naar Poon Hill. Fantastisch gewoon!! Zelfs de jongste van 4 heeft de trekking goed doorstaan.

Als het kon deden we het deze reis opnieuw (5 maanden Azië en Australië vertrek binnen 5 weken ;-) maar er is nog zoveel dat we willen zien...

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust!

ons reisverslag: http://www.tangatanga.com/metzesopreis
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!