maandag 04 maart 2019
  4 Replies
  3K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

ik zat te kijken wat we allemaal zouden willen doen in Kanchanaburi en zag een leuke referentie over een privé gids. Dus ik heb haar gemaild en gevraagd wat het kost om met haar 3 dagen op pad te gaan. Géén hele dagen maar zo tot 15.30u zodat we daarna ook nog kunnen relaxen bij het zwembad. Ze had een leuke plannetje opgesteld met allemaal activiteiten die ons leuk lijken... alleen toen kwam de prijs :o 33.000TBH Dat is ongeveer 300euro per dag!!!!!
denk aan Erawan watervallen, lunchen, treinritje, Sai Yok Yai Nationaal park met big raft en lunch, olifanten bad, boottochtje over River Kwai rivier, bamboo raften en avond markt met food tour.

Volgens mij kan ik beter een privé chauffeur nemen voor ongeveer 50 euro per dag en de entree gelden los betalen. Het leek me alleen erg makkelijk dat alles geregeld zou zijn haha Maar zoveel geld is het me niet waard.

Zijn dit normale prijzen voor een privé gids???? Iemand ervaring?


Groetjes Mirtje
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#29125
Geen ervaring met een prive gids in die regio, maar driehonderd euro per dag is echt bizar. Ik merk dat ik me bijna afvraag of er niet ergens een nul teveel staat.
Ter plekke zijn voldoend bureautjes waar je standaart tours kunt boeken en/of een op maat gemaakte prive tour naar je wensen. Ook alle hotels bieden dergelijke services aan volgens mij en hoewel ik uit m'n hoofd geen bedragen paraat heb is driehonderd euro echt veel te veel!
5 jaar geleden
·
#29126
Geen ervaring met prive gids maar weet zeker dat je dat lokaal heel veel goedkoper gaat kunnen regelen.

Is echt bizar veel geld voor Thailand
5 jaar geleden
·
#29127
Ja ik schrok ook echt van de prijs! Het is een locale Thaise dame en ze mailde me de prijs door voor de 3 dagen.. waarop ik heb geantwoord dat het voor ons echt te veel geld is. En daar op kreeg ik een mail terug met de vraag wat mij budget is. Op haar website staan ook geen prijzen.. alleen maar tours en bestemmingen..

Ik heb haar gevonden via tripadvisor.. daar stonden positieve berichten.
5 jaar geleden
·
#29129
“Doe het niet” zei buurman Mol.

In Kanchanaburi stikt het van de reisbureautjes, die allerlei aanbiedingen voor Tours hebben. Die ook nog onderhandelbaar zijn en op maat te maken. Gewoon ff wachten tot je er bent dus.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!