1. Michelle
 2. Australië en Nieuw Zeeland
 3. woensdag 16 januari 2019
 4.  Abonneer via e-mail
Beste mede forum gebruikers,

Komende juli vertrekken wij met onze dochters van 9 en 13 naar Australie. In september kwam er een mooie aanbieding van Singapore Airlines voorbij en heb ik de tickets naar Australie al geboekt.
Ik ben nu bezig met de binnenlandse vluchten. Ik dacht ergens op het forum te hebben gelezen dat je binnenlandse vluchten zo'n 3 maanden van tevoren het beste kunt boeken. Maar ik kan dit niet meer terugvinden.
Ik vind de prijzen voor de binnenlandse vluchten(Sydney-Darwin en Darwin-Brisbane) in juli nu best hoog. Heeft iemand ervaring met de prijzen van de binnenlandse vluchten en wanneer je die het beste kunt boeken?

Ik hoor het graag, bedankt alvast!

groetjes Michelle
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Michelle,

Wij hebben vorig jaar onze binnenlandse tickets in maart geboekt via Jetstar voor vluchten in juli/augustus. Via Jetstar Club kan je korting krijgen op bagage etc. Voor inspiratie en onze route zie vieropreis.wordpress.com. Een ervaring om nooit te vergeten! Hopelijk genieten jullie minstens zo veel :-)

Groeten,
Martine
 1. meer dan een maand geleden
 2. Australië en Nieuw Zeeland
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij hadden in 2017 een binnenlandse vlucht Darwin-Cairns met Jetstar geboekt. Ik kan het niet meer terugvinden, maar dat had ik geloof ik in november of december al geboekt voor 1 augustus. Deze werd echter geannuleerd een paar maanden later en het alternatief was een paar dagen eerder of later vertrekken. Dat vond ik geen goede optie en heb toen mijn geld terug gekregen. Daarna geboekt bij AirNorth en erg tevreden over.

In 2018 hadden we binnenlandse vlucht Brisbane-Cairns half februari voor half juli geboekt bij Budgetair. We vlogen met Tigerair, ook prima.

Ik kijk af en toe wat de prijzen doen en bij mijn weten waren die niet gestegen. Ze bleven vrij constant.
Zonder kinderen lange en kortere reizen oa door Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Midden-Amerika

Solo met dochters ('07 en '09) ver: Jamaica ('10), Bali ('14), Zuid-Afrika ('15), Panama ('16), Bali, Singapore en Australië ('17), Beijing en Australië ('18), Thailand, Oman ('19), Sri Lanka, Kaapverdië ('20)
 1. meer dan een maand geleden
 2. Australië en Nieuw Zeeland
 3. # 2
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!