maandag 28 oktober 2013
  1 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Vorig jaar hadden we een babyfoon bij ons voor als een zoontje van toen 1,5 ging slapen, daar hebben we heel veel plezier van gehad. Niets geks, gewoon om op het strand of in het restaurant te zitten enkele tientallen meters verderop.
Dit jaar overwegen we een babyfoon app, voor op de iPhone / iPad. Onze babyfoon werkt nl niet meer zo goed en het scheelt weer in de bagage.

Heeft iemand ervaringen met zo'n app?
Hoe werkt het, heb je er WiFi voor nodig?
Is het betrouwbaar?

Alvast hartelijk dank voor het delen van je ervaring!

Grtjs
Nicole
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#14428
Ik heb voornamelijk thuis wel ervaring met de babyfoon app. De app belt een ander nummer dat jij hebt opgegeven als er geluid is bij de baby. Je neemt dan op en je hoort dus wat er bij de baby aan de hand is. Heel handig zeker als je een goede app hebt, dan kan je het geluid niveau en de duur van het geluid zelf instellen. Ter voorbeeld op de hoogste stand werden we al gebeld als er een auto voor het huis langs reed.

Op reis is het wat lastiger omdat bellen in het buitenland natuurlijk duur is. Je moet eigenlijk twee lokale simkaarten aanschaffen en die dan in de telefoons doen. Of je moet zo dichtbij zitten dat je de telefoon niet opneemt om te horen wat er aan de hand is maar gelijk even gaat kijken bij de baby als er geluid is.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!