zaterdag 09 september 2017
  3 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Dag allen,
In het kader van #durftevragen:

Tijdens onze vakantie hebben we bij de Iban stam een handgemaakte boot gekocht (75 RM). Die hebben we de hele trip meegesleept, vliegtuig in en uit, busjes in en uit etc... Maar tijdens 1 van de laatste trips hebben we hem in het hotel in sepilok laten liggen! Zo stom! Zojuist hebben we bericht van ze ontvangen. Ze kunnen dit naar ons huis sturen. Echter, de kosten hiervan zijn 550 RM. Ik vond het nogal veel, maar het ziet er naar uit dat het niet goedkoper kan.
Nu vroeg ik mij af... is er iemand in de buurt van sepilok komende periode? En zou die iemand zo lief willen zijn om onze boot mee te nemen? Als handbagage (want de boot is denk ik 60-75 cm lang, weet het niet meer precies, maar tijdens de binnenlandse vluchten ging hij gewoon mee in de handbagagebakken). We zouden dit superlief vinden natuurlijk. Willen hier ook best een vergoeding tegenover zetten, en in NL komen we hem dan graag ophalen.

Reacties kunnen op dit bericht, maar mailen mag ook: <!-- e --><a href="mailto:martinpaula@hetnet.nl]martinpaula@hetnet.nl[/url]<!-- e -->

Groetjes!
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#25223
Ik ga voor je duimen!

Heel herkenbaar dit. Twee jaar geleden was zoonlief een boek vergeten.. (en het was spannend, hij moest alleen laatste hoofdstuk nog). Gelukkig kwam een paar weken later iemand van het forum langs en heeft ernaar gevraagd en ja hoor! Gevonden, meegenomen en naar ons opgestuurd. Zo lief!
6 jaar geleden
·
#25224
Herkenbaar...

... drie weken geleden is mijn roze korte Nappapiri broek bij de was in Taman Negara blijven liggen..
6 jaar geleden
·
#25225
Ben gelukkig niet de enige... balen er echt van.
Ik hoop dat het duimen werkt Eynd!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!