woensdag 21 januari 2015
  28 Replies
  6.2K Visits
  Subscribe
Druk aan het plannen, maar kom er niet helemaal uit. Zoals het nu lijkt kunnen we maximaal 3 weken en dit kan in juli zijn maar ook in dec (en als we pech hebben helemaal niet). Meer kans op dec dan op juli.


1. Amsterdag-BKK
2. Aankomst BKK, naar hotel evt smiddags de stad in/relaxen
3. Bangkok, Grand palace, fietstocht, slangenboererij.
4. Van Bangkok naar Kanchanaburi (?bus-3 uur?) Smiddags evt Brug over de rivier
5. Kanchanaburi, Smorgens watervallen 1.5 uur rijden, smiddags hotel
6. Van Kanchanaburi naar ElephantsWorld (2-daagsprograma met overnachtin en transfer)
7. Na programma ElephantsWorld, aan eind van middag reizen naar Ayutthaya (?vervoer?)
8. Van Ayutthaya, savond met nachttrein naar Chiang Mai (Overdag hebben we dan spullen??)
9. Chiang Mai, fietsen
10. Chiang Mai, bamboe raft
11. Chiang Mai, flight of the gibbon
12. Van Chaing Mai naar Chiang Dao, grot, sterrenkijken
13. Chiang Dao- Bergstam
14. Van Chiang Mai naar ? Evt vliegtuig?
15. Strand
16. Strand
17. Strand
18. Strand
19. Strand- naar Bankkok, -inkopen doen
20. vertrek naar Amsterdam

Nu heb ik de volgende vragen
- Hebben jullie tips voor vervoer tussen bepaalde trajecten. En dan vooral jullie voorkeuren en waarom.
- Is het te doen om van ElephantsWorld aan eind van middag nog te reizen naar Ayutthaya (met bus of trein?)
- Eigenlijk wil ik ook heel graag naar Khao Yai Natiol Park. Kan ik ergens inkorten of is het beter om te kiezen. Want dan denk ik er over om Chian Dao te laten vallen.
- Heeft iemand adres van slangenboerderij, zo min mogelijk toeristisch, begreep dat het in Lumpini park lig
- Kan Chian Dao ook vanuit hotel in CM of is het wel goed om hier te overnachten en vanuit hier naar de grot en de bergstam te gaan.
- Chiang Dao- Bergstam: iemand tips voor niet zo’n commercieel verhaal? Anders hoeft het van mij niet zo.
- Strand: Is het de moeite om naar zuiden te reizen of beter voor 5 dagen bv Koh Samet of Koh Chang
- Zoals ik het nu heb, hebben we onze koffers onder de arm in Ayutthaya. Hoe los ik dit op.

Als iemand wil schieten op mijn schema, heel graag.
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17593
Hoi Bas,
Wij gaan deze zomer een dee van jullie trip doen, ik ben dan ook erg geinteresseerd in de antwoorden van een aantal van jou vragen:-).

Als ik het goed begrepen heb is er geen rechtstreekse ov-verbinding tussen Kanchanabury en Ayutthaya. Wel via Bangkok (geloof ik) of via een andere overstap als je met de bus gaat.Wij gaan hier vermoedelijk niet voor kiezen en zijn voornemens ter plekke een chauffeur te regelen om dit te doen (al dan niet in combi met evt. nog iets wat we onderweg bezoeken).
Minivan kan geloof ik wel, voor nu ben ik daar niet erg enthousiast over omdat die nogal idioot schijnen te rijden.

Is het een optie ipv de twee dagen Elephants World er een te doen? Dan zou je een nacht Ayutthaya kunnen doen zodat je zeker weet dat je niet hoeft te stressen voor de nachttrein en ook niet met je koffers onder je arm staat.

Ik vind persoonlijk je programma best ambitieus als ik kijk naar de veelheid aan geplande activiteiten. Als je ook Khao Yai zou willen doen zou ik echt ergens iets schrappen. Maar....zeg erbij dat wij houden van een rustig reistempo en de leeftijd van onze zoon hier ook nog om vraagt (hoe oud zijn je kids?).
Wij hebben ervoor gekozen niet naar een eiland te gaan waardoor we de hele reis ten noorde van Bkk zijn. Ik kan me voorstellen dat dit voor anderen geen optie is omdat die perse strand willen zien. Dat is ons compromis geweest om op de andere locaties zo lang te kunnen blijven als we wilden. Factor die hier overigens ook sterk in meegespeeld heeft is dan onze zoon vooralsnog doodsbang is voor de zee. Wel allemaal hotels met zwembaden dus waterpret zal er wel zijn:-)
9 jaar geleden
·
#17594
Hoi Bas,

Ik denk dat het inderdaad wel handig is om te weten hoe oud je kinderen zijn, ik neem aan dat dit je eerste reis naar Thailand is?
Ik vind jullie route wel erg ambitieus moet ik zeggen, er zitten echt dagen bij die waarschijnlijk gewoon niet te doen zijn.

Bijv,
Dag 2, ten eerste denk ik dat dit een beetje te veel van het goede is, het is qua weer het beste om de fietstocht in de ochtend te boeken, in de middag wordt het echt te heet.
Als je dan na de fietstocht nog naar het grand palace gaat dan is je dag al aardig vol.

Elephants world zou ik ook voor 1 dag overwegen, het is er echt geweldig hoor maar na 1 dag ben je toch echt wel moe en voldaan, ik weet ook niet wat er op dag 2 nog op het programma staat maar ik kan je verzekeren dat je op de eerste dag al heel veel hebt gedaan.

Ik zou persoonlijk ook niet vanuit Elephants world door willen reizen naar Ayutthaya, het stof zit echt tot in je neusgaten en je bent echt toe aan een douche.

Ik denk ook dat je vanuit Chiang mai net zo goed een dagtrip kan maken naar een grot en een bergstam, tevens heb je zulke trips ook incl raften dat maakt het reizen wel wat rustiger. Deze trips kan je vaak gewoon via je hotel boeken, kijk alvast op de site, anders zitten er voldoende tourbureautjes die zulke trips aanbieden.
Ik zou zeker niet voor 1 nacht naar een andere stad verkassen, de volgende dag moet je waarschijnlijk in alle vroegte weer naar Chiang mai om je vliegtuig te halen.

Je kan op deze manier wat extra dagen opsparen om dus nog naar Khao yai te gaan.
Als je het zonde vind om alleen voor het strand naar het zuiden af te reizen dan kan je ook voor Khao sok kiezen, ook the first monkeyschool is echt een aanrader en wat het strand betreft, dat is een beetje afhankelijk van de periode waneer je wil gaan.
In december zou je voor de west kant kunnen kiezen, bijv Krabi of Koh Lanta oid en als je in juni gaat dan kan je beter kiezen voor de oost kust bijv Koh Phangan of een ander eiland.

Je zou dan vanuit Chiang mai op Krabi kunnen vliegen en dan of daar naar het strand gaan, dan naar Khao sok reizen, door reizen naar Suratthani, apenschool en daar kan je dan weer de nachttrein of het vliegtuig naar Bangkok nemen.

Of je vliegt vanuit Chiang mai naar Suratthani, door naar Khao sok, apenschool en weer terug naar Bangkok.

Dit is natuurlijk maar een idee, hopelijk kan je er wat mee.
9 jaar geleden
·
#17595
Ik ben een grote fan van Chiang Dao. Niet van de grot maar wel van Chiang Dao Nest en de relaxte omgeving. Ik heb nergens in mijn leven zo heerlijk gegeten (okee, okee, bij de Librije) dan de Chiang Dao Nest bbq. Het ligt prachtig tussen de bergen, 500 meter van een klein tempeltje, leuke uitvalsbasis voor avontuur met (kleine) kinderen. Slapen in een mooi, schoon bamboohutje. Trips kun je hier boeken. Wij zijn met de gewone bus naar Chiang Dao geweest (we pakken meestal een privetaxi); erg leuk!
Flight of the Gibbon: supergaaf, hoogtepunt van drie weken Thailand.

Omdat je in juli gaat moet je je richten op Ko Samui, Ko Phangan, Ko Tao. Aan de andere kant iis het flink regenseizoen. Je kunt met Airasia een vliegtuig-bus-boot ticket aanschaffen. Handig en goed geregeld, niet veel duurder dan wanneer je het zelf regelt! Je weet dan zeker dat je het haalt.
Ik vind Ko Phangan het leukste eiland (Ko Tao te druk, was ooit een paradijsje maar dat is niet meer) en dan in het noordoosten.

Reisplan is wel ambitieus. Zeker qua activiteiten. Fietsen, raften en bergstam: zou kijken of je niet 1 actieve trip kunt boeken.
9 jaar geleden
·
#17596
O wat fijn dat jullie de moeite nemen om goede en zo veel tips te geven!!

Het is onze eerste keer Thailand en onze zoon is in juni 10 jaar. Maar een rustig reistempo is voor hem wel een voorwaarde, want ander trekt hij het echt niet. Hij beleeft (geniet!) alles zo intensief. Dus Ik ga het weekend er maar weer eens goed voor zitten. Moet dus duidelijk strepen.

Onze zoon is erg van de dieren/natuur. Wij genieten hier ook van en van het buiten zijn, gesprekken met de locals en het bekijken van het leven in andere landen. Gewoon zitten en kijken, heerlijk. We zijn geen echt cultuursnuivers. In Mexico hadden we het na een paar mayatempels wel gezien, dus dat verwacht ik nu ook weer. Op het moment dat de tempels door locals bezocht worden voor offers etc is het voor ons al weer anders, omdat je dan weer kan 'observeren'.

Wij hadden begrepen dat overnachten bij de olifanten een heel bijzondere ervaring is omdat er in de avond en de ochtend daarna minder mensen op het parkt zijn, je ze naar de jungle mag wegbrengen etc. Iets meer prive gevoel. Maar hier winnen we natuurlijk makkelijk een dag door smiddags weer naar huis te gaan.

Apenschool klink ook leuk, oef wat een keuzes.

Jammer dat is zaterdag eerst nog van alles op het programma heb staan, maar kijk nu al uit om weer verder te gaan met plannen. Meer tips zijn natuurlijk altijd welkom.
9 jaar geleden
·
#17597
Je kan vanuit de apen school ook een trip maken naar de vuurvliegjes en een boottrip op zoek naar roze dolfijnen, deze ga je ook echt wel zien, bij ons zaten er echt heel veel.

Bij deze apenschool zie je geen aapjes in kleertjes, gitaartjes of fietsjes, hier zie je echt hoe de plaatselijke bevolking met de aapjes werkt. De apen leren hier op een hele diervriendelijke manier de kokosnoten uit de bomen te halen, kijk maar eens op de site.
Ze hebben er ook een home stay waar je kan overnachten, Arjen is een Nederlander en zijn vrouw Jai is een Thaise.
<!-- w -->http://www.firstmonkeyschool.com<!-- w -->
9 jaar geleden
·
#17598
Hoi,
Drie weken Thailand in Juli gaat niet door. Maar hier komt een vakantie in december van 3-4 weken voor terug. Werkgever en school is al akkoord. YES! Komende dagen veel weg, maar daarna ga ik weer plannen en vraag ik jullie zeker weer om raad!
9 jaar geleden
·
#17599
Lekkerrrr!! Weet je meteen welke eilanden je kan doen en denk ik meer keus in die tijd.
9 jaar geleden
·
#17600
Ja echt zo'n zin in. Maar hoe zo meer keus, dec is toch hoogseizoen?
9 jaar geleden
·
#17601
In onze zomer periode zit je het beste op Samui, Phangan of Tao ga je in december dan kan je weer beter voor de westkant kiezen waar veel meer van die mooie eilanden zijn, meer keus dus.
9 jaar geleden
·
#17602
Ja zo bedoelde ik het idd.
9 jaar geleden
·
#17603
Oke, ik ben inmiddels weer verder met plannen. Maar vraag graag weer jullie mening. Hoe meer ik lees, hoe meer ik wil doen en zien. Maar ik wil ook een relaxte vakantie dus ik het nog twijfels. Gelukkig ga ik pas in dec, dus heb nog alle tijd.

A Ik heb de drijvende markt laten vallen omdat ik niet goed weet hoe ik dit moet inpassen. Ik vind het zelf wat zonde om vanuit BKK heen en weer te rijden.
B Is dag 5 niet te veel in een dag?
C Eigenlijk wil ik zondag in Ciang Mai de markt zien. Volg ik onderstaand schema dan kom ik aan op maandagochtend. Ik kan een dag Elephantsworld skippen, dan schuift alles een dag op en lukt dat wel. Al vinden we dat wel jammer want juist de tijd 'alleen' op dat park (olifanten naar Jungle brengen etc) lijkt ons heel bijzonder. We zijn nogal van de beesten ;-) Zijn er mensen die tweedagen zijn verbleven in Elephantsworld? IS het echt van toegevoegde waarde?
D is een dag Ayutthaya genoeg? Of kan ik beter een dag bij Chiang Mai weghalen en langer in Ayutthaya. Of Zelfs helemaal overslaan en direct op trein stappen?
E Kan je je over het algemeen je spullen in het hotel laten als je al bent uitgecheckt, ivm nachttrein.
F Ik vind een bergstam of authentiek dorp bezoeken wel leuk. Maar dat commerciële heb ik een hekel aan. Iemand tips?
G Ik twijfel of ik in de monckeyschool zelf wil slapen of gebruik wil maken van hun excursies maar in een hotel in de buurt met zwembad te slapen.
H zal ik de laatste dag naar BKK reizen of op safe spelen en de dag ervoor al naar BKK gaan.
I Denk er ook over om Mockeyschool een dag minder te doen en deze er in Kanchanaburi of Ayutthaya toe te voegen.
J Hoe kom ik van Koh Lanta terug naar BKK. Vliegen via Krabi?
K vraag ik me steeds meer af of het zin heeft om op de bonnefooi te reizen. Ik denk dat ik er gezien het hoogseizoen goed aan doe om het strand en de vlucht van zuid naar BKK vooraf vast te leggen. De trein naar ChiangMai boeken zoals ik het begrijp de meeste ook vooraf. Dan blijft er eigenlijk nog weinig flexibiliteit over....
L Is er ook een nachttrein van ChiangMai helemaal naar het zuiden, dus richting Krabi
M Wat vinden jullie van het idee om ChiangMai over te slaan. Scheelt een hoop reizen maar ik ben bang dat ik dan echt een stuk cultuur mis. Zeker omdat de rest van de reis al een hoog ´beestengehalte´ heeft.



1 Amsterdag-BKK vertrek 21.40 uur
2 Aankomst BKK 14.30 uur , naar hotel Relaxen, in stad eten.
3 Bangkok: Grand Palace, (evt smiddags Slangenboerderij, Chinatown) Markt overslaan?
4 Bangkok, Ochtend fietstour in ochtend (en evt smiddags, Slangenboerderij, Chinatown)
5 Van Bangkok naar Kanchanaburi (trein/bus-3 uur?) Smiddags trein, River Kwai + brug + erebegraafplaats
6 Kanchanaburi, transfer naar ElephantsWorld
7 Kanchanaburi, dag 2 ElephantsWorld, smiddags transfer naar hotel
8 Kanchanaburi, Smorgens watervallen 1.5 uur rijden, smiddags van Kanchanaburi naar Ayutthaya.
9 Ayutthaya overdag, avondtrein naar Chiang Mai.
10 Chiang Mai (opties: De tempel Wat U-mong, Suan Buak park, fietsen , Doi Sutheptempel , Bergstam
11 Chiang Mai,
12 Chiang Mai, flight of the gibbon (dagdeel)
13 Chiang Mai,
14 Chiang Mai
15 Van Chiang Mai vlucht Surat Thani direct door naar Monkey School, hier verblijven of eerst naar een hotel en volgende dag naar Monckeyschool
16 Surat Thani, Monkey School Dag 1
17 Surat Thani, Monkey School Dag 2 Heet water Bron en grot
18 Surat Thani, Monkey School Dag 3 dolfijnen spotten en vuurvliegje
19 Van Sura Thani naar Koh Lanta – 5 uur rijden
20 Strand
21 Strand
22 Strand
23 Strand
24 Strand
25 Strand
26 strand
27 Vertrek van Koh Lantra naar Krabi. Krabi BKK vlucht . Bangkok 12.55 uur
9 jaar geleden
·
#17604
Leuk Schema hoor.

Ik zal dag 5 direct naar Elephants World gaan. Dan komt de rest een dag naar voren in je schema en ben je optijd in Chian-Mai. Ook is dit denk ik iets rustiger.

De trein zeker van te voren reserveren als je een sleeper wilt in het hoogseizoen. Kijk eens op de website Seat61 of op het forum hier hoe dit het best te regelen en de tijden.
Vanuit Chian-Mai naar het zuiden kan ook en is meestal wat minder druk omdat de meest alleen heen gaan met de trein en terug vliegen etc.

Chian-Mai vinden wij een leuk stad en ook de treinreis vonden de kinderen een super ervaring. Gezien de tijd die jullie hebben zal ik dit zeker erbij doen. Fietsen in de omgeving is ook erg leuk. Maar misschien een dagje minder is wel voldoende.

Bergstammen etc bezoeken waarvoor je niet 2 dagen moet reizen hebben allemaal wel een hoog aapjes kijken gehalte. Op de zondagmarkt kan je ook diverse verschillende "stammen" zien die hun spulletjes komen aanbieden.

Bijna altijd is er wel een ruimte om je koffers al te plaatsen of te laten staan in de hotels/hostels. Nog nooit problemen mee gehad. Wel natuurlijk je meest kostbare zaken zoals paspoort en cc er niet in laten zitten. Staan namelijk vaak koffers en tassen van meerdere gasten.

Vliegen terug naar BKK vanuit Koh-Lantha is inderdaad vanaf Krabi.

Ik zal ervoor kizen de dag voor vertrek al naar BKK te gaan. Kan je mooi nog wat last minute shopping doen :-) en is ook wat rustiger. Transsfer van Koh Lanta naar Krabi is ook wel een uurtje of 2.

Voor wat betreft alles vooraf te boeken. Je hebt idd een schema met de nodige vaste momenten. Dus het is misschien net zo handig alles alvast te reserveren zeker gezien het seizoen. Via veel van de bekende booking sites zijn genoeg mogelijkheden om kort van te voren kostenloos te annuleren. Wellicht is dat voor jullie een goede optie.

Veel plezier!
9 jaar geleden
·
#17605
Er begint al vorm in te komen :)
Ik zal proberen wat vragen te beantwoorden en evt nog wat tips te geven.

Je kan niet al op dag 5 naar Elephants world omdat dit een heel dagschema is dat al om 9.30 begint, dit ga je dus nooit redden.
Persoonlijk denk ik dat 1 dag voldoende is.

Ik weet niet waar je overnacht in Kanchanaburi maar wij verbleven in het oriental kwai resort en dan kan je het zo regelen, voor een kleine meerprijs, dat ze je ophalen in Bangkok en onderweg naar Kanchanaburi stop je dan bij de drijvende markt en de chauffeur past dan op je spullen, ideaal vonden wij omdat je er toch bijna langs komt.

Ik zou na aankomst in Kanchanaburi (vraag B) ook niet meer zoveel ondernemen, zeker niet als je besluit om onderweg nog langs de markt te gaan.

'S morgens naar de watervallen en 's middags naar Ayutthaya vind ik wel veel op 1 dag.

Stel dat je met de nachttrein naar het zuiden zou gaan dan zijn dit 2 nachten met een stop in Bangkok, dit zal waarschijnlijk ook een stuk duurder zijn dan vliegen, zou ik dus niet doen, verlies van tijd en geld.

Je zou ook eens kunnen kijken naar eagle zipp line in Chiang mai ipv flight of the gibbon, deze is een stuk goedkoper en heeft goede recensies.

Wat ga je op alle andere dagen doen in Chiang mai?, ti's nu nog wel leeg daar :) evt 1 dag korter plannen.

Ik denk dat ik Ayutthaya over zou slaan, je hebt overal al tempels, andere natuurlijk, en vind je zoon dit dan nog leuk? Onze kinderen hebben het na een paar tempels wel gezien.

Er is een trein van Bangkok naar Trang, en terug ook natuurlijk, naar Trang, deze trein kan je nemen naar Krabi of vanaf Krabi natuurlijk.

Anders vlieg je vanuit Krabi terug.

Ik zou zeker op deze afstand de laatste nacht in Bangkok doorbrengen, je weet maar nooit hoe het loopt.

Ik zou wel bij de monkeyschool blijven slapen, is wel een leuke ervaring hoor, als het goed is staat er wel een opblaas zwembad, dit was een grote maar heb er ook weleens een kleintje gezien, je kan er gewoon lekker even in afkoelen.

Ik zou zeker alles gewoon vastleggen vooraf, je moet toch de treinen en vluchten vastleggen dus je wordt toch beperkt in je vrijheid.

Mocht je nu ineens dagen overhebben :) dan is Khao sok ook wel erg leuk en goed te combineren tussen de monkeyschool en Koh Lanta.

Ik hoop dat ik je hiermee wat opweg heb kunnen helpen suc6!
9 jaar geleden
·
#17606
Je kan in Chiang Mai Elephante Nature Park doen i.p.v. Elephants World in Kanchanaburi. Wij doen het ook zo omdat wij ook tegen zondag in Chiang Mai wilden zijn. Veel succes!
9 jaar geleden
·
#17607
Hoi,
Alle adviezen op mijn en andere schema's in overweging genomen en tot onderstaande gekomen. Dacht dat 27 dagen veel was, maar kom nog drie weken tekort. Less is more, maar ik wil ook weer niet te weinig ondernemen. Wat vinden jullie er van? Nog rare, onlogische zaken?
Heb ik in Kanchanaburi wel genoeg tijd om de brug te bekijken?
Benik lang genoeg in Khoa Sok, evt kan dit langer en strand korter.
En aan het einde een of twee eilanden. We denken, door de informatie hier, aan Koh Lanta.

1 Amsterdag-BKK vertrek 21.40 uur
2 Aankomst BKK 14.30 uur , naar hotel Relaxen, evt in stad eten.
3 Bangkok: Grand Palace, evt smiddags Slangenboerderij, park, Chinatown
4 Bangkok, Ochtend fietstour evt smiddags, Slangenboerderij, park, Chinatown)
5 Van Bangkok naar Kanchanaburi via drijvende markt. evt smiddags brug etc. Vervoer: Taxi die wil wachten.
6 Kanchanaburi, ElephantsWorld Vervoer: Transfer van en naar hotel.
7 Kanchanaburi, Smorgens watervallen. evt smiddags brug, etc. Vervoer: lokale bus
8 Van Kanchanaburi naar Ayutthaya. Evt smorgens nog naar brug indien nog niet gezien. Avondtrein naar Chiang Mai. Vertrek 19.45 of 21.00
9 Chiang Mai, inchecken, stad bekijken, zondag markt
10 Chiang Mai, ochtend georganiseerde fietstour in omgeving.
11 Chiang Mai, rustig opstaan, zelf fietsen, opties Wat Phra That Doi Suthep 15 km uit cm, klimmen/kabelbaan, massage(uitzicht CM), chauffeur huren
12 Chiang Mai, flight of the gibbon (dagdeel) of eagle zipp line.Vervoer: transfer van excursie
13 Van Chiang Mai vlucht Surat Thani. Direct door naar Monkey School, 's avonds evt vleermuizen
14 Surat Thani, Monkey School Dag 1
15 Surat Thani, Monkey School Dag 2 dolfijnen spotten en vuurvliegjes
16 Van Sura Thani naar Kao Sok, smiddag tubben of kanovaren
17 Khao sok- daar activiteit boeken, bv Jungle tocht
18 Khao sok , daar activiteit boeken, bv Waterval/meer, tips?
19 Van Khao Sok naar eiland Koh Lanta
20 Koh Lanta
21 Koh Lanta
22 Koh Lanta
23 Koh Lanta
24 Koh Lanta
25 Koh Lanta
26 Vertrek van Koh Lanta naar Krabi. Van Krabi vlucht naar BKK. Evt nog wat shoppen, aquarium
27 BKK vlucht . Bangkok 12.55 uur
9 jaar geleden
·
#17608
Dit ziet er super uit, moet echt allemaal haalbaar zijn!
Ik zou denk ik niet voor 2 eilanden kiezen al heb je er wel de tijd voor, dit is persoonlijk hoor.
Kies je voor rust dan blijf je en ben je klaar met Koh Lanta dan ga je verder, misschien dat je dit deel van de reis open kan laten en het dan terplekke kan bekijken.
Je kan natuurlijk ook wat boottochten gaan maken in de omgeving, het loont zeker de moeite om langs het strand de verschillende boekingskantoortjes op Koh Lanta af te gaan merkte we toen we er waren, de prijzen verschillen echt enorm.
9 jaar geleden
·
#17609
Ja alles valt nu wat op zijn plaats.

Zou het nog een optie zijn om op dag 8 smorgens naar de watervallen te gaan en smiddags naar de nachttrein te reizen? Ik dacht als ik de trein van 21 uur neem heb ik overdag tijd genoeg en zitten we lekker moe en voldaan in de trein.

Ik vraag me af of het slim is om koh lantra 'open' te laten omdat het de week van kerst -oud en nieuw is. Verwacht dan dat alles redelijk vol zit of niet?
9 jaar geleden
·
#17610
Dat zou opzich wel kunnen maar dan moet je niet verwachten dat je in Ayutthaya nog wat kan zien daar heb je dan echt geen tijd meer voor ben ik bang.
9 jaar geleden
·
#17611
Oké, goed om te weten. Daar iets zien is ook niet echt een must. Het is dat de nachttrein daar vertrekt dat we daar heen moeten.
9 jaar geleden
·
#17612
# Bas, als het je alleen om de nachttrein gaat kan je ook overwegen om deze nachttrein in Bangkok te pakken. De reis Kanchanaburi - Bangkok is namelijk een stuk korter dan Kanchanaburi - Ayutthaya....

Ik weet niet meer hoe lang we precies over het traject Ayutthaya -Kanchanaburi hebben gedaan maar wij hebben er zeker 3 uur over gedaan (met minivan)... Van Kanchanabur naar Bangkok waren we dacht ik net iets meer dan een uur kwijt...

Behalve sneller is het ook goedkoper...

Maak ik het je nu nog moeilijker?!?
  • Pagina :
  • 1
  • 2
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!