vrijdag 12 augustus 2016
  8 Replies
  4.1K Visits
  Subscribe
Hallo allen,

En dan zijn er een reeks bom aanslagen hier in Thailand. En dat is toch vreemd wakker worden. Juist vanaf vlogen we naar Suratthani, hoe is het dan op Don Muang ? Waar letten we op?
Apple medewerker van Sabai@kan houdt ons op de hoogte, ook basis van thaise nieuws. Natuur en stranden in het zuiden lijken ok, bars en markten moeten we vermijden.

We hebben er verder ook niets van gemerkt, alles lijkt door te gaan. Ook de regen, want wat viel er veel op weg naar Khao Sok.
Daar zijn we nu, so far so good.

Groet vanuit tree House resort.

Ilse
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#21521
Het ga jullie goed Ilse! Blijven genieten ondanks de toestand!
7 jaar geleden
·
#21522
Wat een toestanden toch weer, waar zijn ze toch allemaal mee bezig!!!
Geniet nog lekker van jullie reis en laat je niet klein krijgen door dat stelletje mafkezen!
7 jaar geleden
·
#21523
Wij vertrekken zondag naar Thailand, maar ik wordt hier toch wel zenuwachtig van. Vond het al spannend, zo de eerste keer met de kinderen een verre reis maken en dit helpt niet echt :-(. Hopelijk blijft het nu rustig, voor jullie, voor ons, voor heel veel andere mensen die van hun vakantie willen genieten maar vooral voor al die Thaise mensen die er wonen en werken...
7 jaar geleden
·
#21524
Wat vervelend voor jullie!

Helaas kunnen dit soort zaken inmiddels overal gebeuren.
Kijk maar naar londen, Madrid, Parijs, Brussel en Istanbul.
Keerzijde hiermee is dat mijn vrouw en ik hierdoor ons juist niet af laten remmen om "ver" te gaan. Het kan immers overal gebeuren. Daarom letten wij in principe niet meer op als anders. Hoe moeten wij een terrorrist nu herkennen als het de politie/beveiliging het niet kan?

Trouwens de kans dat je onderweg naar schiphol iets overkomt is nogsteeds vele male groter als dat je betrokken raakt bij een aanslag.

Begrijp dat dit op de bank nu makkelijk praten is maar ook wij hebben in het verleden in een soortgelijke situatie gezeten dus weet hoe verantwoordelijk je je voor de kinderen voelt. Jullie doen er goed aan het nieuws te volgen maar probeer ook nog wel gewoon te genieten van je vakantie. Ik zou de drukste plaatsen voorlopig even vermijden en lekker genieten in een lokaal restaurantje op het strand ;)
7 jaar geleden
·
#21525
Vanaf Koh Phagnan sluit ik me aan bij voorgaande spreker. Dat gezegd hebbende; je wilt je hiermee gewoon niet bezighouden op je vakantie en uiteindelijk is het wel zo dat je toch meer op je hoede bent en nadenkt over dingen.
Zo gaan wij vandaag naar Koh Samui waar vanavond in de regio van ons hotel een markt is. Stond stevig op de agenda, nu weet ik het zo net nog niet....
Blijven genieten maar wel met extra gezond verstand (en idd de wetenschap dat je een terrorist, of hoe je het noemen wilt, net als thuis niet als zodanig zult herkennen).

Overigens; vorig jaar met de bommen in Bangkok waren wij ook in Thailand en een week later in Bangkok. Wij hebben onu toen uiteindelijk in Bangkok niet onveiliger gevoeld als dat we anders hadden gedaan. Laten we duimen dat ook deze storm snel gaat liggen en de gewonden snel herstellen.
7 jaar geleden
·
#21526
Mooi gezegd, op vakantie werk je je hier niet mee bezig houden.
Dus dat van we gaan we dan ook doen.
Hier in khao sok veel tegen op het moment, hoeven niet te tuben om nat te worden zeg maar.

Tot zover, Groet Ilse
7 jaar geleden
·
#21527
Het is niet nieuw voor Thailand... het Zuiden is al dertig jaar onrustig en dat lijkt niet beter te worden.

En Thailand kent om de paar jaren weer een staatsgreep. Ook dat is niet nieuw.
7 jaar geleden
·
#21528
De koning is overleden, de verbindende en stabiliserende factor valt weg.... wat voor tijden breken er aan?

Ik hoop en wens dat het goed gaat.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!