1. KirstinB
 2. Maleisië en Singapore - met de kids
 3. donderdag 25 oktober 2012
 4.  Abonneer via e-mail
Hallo,
Heeft iemand (naast Holiday inn) nog een andere hoteltip voor Singapore? Liefst voor een familiekamer waar we met z'n vijven kunnen slapen.

Is er nog een hotelboek site naast booking.com waar jullie goede deals vanaf halen?

groeten, Kirstin
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Singapore is sowieso duur qua overnachten, heb ik gemerkt tijdens mijn zoektocht naar een goed hotel. Wij wilden per sé een zwembad erbij en in het centrum, aangezien we maar anderhalve dag voor Singapore hadden. En ook een beetje luxe zodat we een goed bed hadden tijdens onze eerste nacht na de lange vlucht.
Wij verbleven in het Fairmont hotel (Marina Bay) en hadden op dat moment een interessante aanbieding rechtstreeks via het hotel (zelf gemaild, goedkoper dan via bookings etc. Ik had advies ingewonnen over de kamers die we konden nemen en kreeg toen een aanbieding, deze stond niet op hun site). Wij verbleven met 6 personen op 2 Fairmont kamers met een connecting door ('goedkoopste kamers', ruim genoeg). Een extra bed voor de kinderen is gratis (complementairy) stond in hun mail, dus op elke kamer hadden wij een gratis extra bed. Hierdoor was het redelijk interessant. Het ontbijt vonden wij ècht te duur. Uiteindelijk kregen we dit voor alle 6 personen erbij, omdat toen we aankwamen onze kamer nog niet klaar was en we een uurtje moesten wachten (lees zwemmen). Uitermate goed ontbijt maar ik heb er niet voor 40SGD gegeten hoor!
Als ik een hotel op het oog heb, stuur ik ze vaak ook nog rechtstreeks een mail. Soms heb je een interessantere deal dan bij de bookingssites. Succes met zoeken!
Onze (verre) reizen met de kids:
reisverslagen te vinden op http://castlenco.blogspot.com
Cambodja en Thailand / Noord-Thailand & Koh Chang / Costa Rica / Singapore, West-Maleisië en Thailand / Myanmar / Zuid-Afrika en Mozambique
 1. meer dan een maand geleden
 2. Maleisië en Singapore - met de kids
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Singapore vonden wij schreeuwend duur!! En wat enigzins binnen ons budget viel was een top hotel Hangout Emily.
(even googlen ;-))
Geen zwembad, maar wel heel netjes en schoon. Familiekamers tot 4/5 personen. Chillruimte met pc's, internet, pooltafel etc.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer relaxed vonden wij.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Maleisië en Singapore - met de kids
 3. # 2
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij hebben geboekt bij http://www.swissotel.com/explore/kids-rooms. Ze hebben daar speciale kinderkamers. Je krijgt 50% korting op de prijs van de 2e kamer. En de kamerprijs valt (voor Singapore) erg mee. Ik ben heel benieuwd hoe het hotel bevalt (we zijn er in juni).

groeten, Kirstin
 1. meer dan een maand geleden
 2. Maleisië en Singapore - met de kids
 3. # 3
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi,
Wij hebben een family room geboekt in het Strand Hotel, Bencoolenstreet. Mijn broer is daar met zijn gezin vorig jaar geweest, het schijnt niet heel bijzonder te zijn, maar wel prima. Mt Emily kregen wij ook als tip, maar was in de periode dat we gaan al volgeboekt (in ieder geval de family rooms).

Zie http://www.strandhotel.com.sg/ Je kunt niet online reserveren, je moet ze altijd mailen voor beschikbaarheid. Ze reageren redelijk snel.

groeten, Ruth
Maleisie 97 - wereldreis 03/04 - Sulawesi 05 - Philippijnen 06 - Sabah/Kalimantan 06 - Bali/Lombok 07 - Argentinie 07 - Thailand 09 - Sumatra 10 - Sulawesi 11 - Sabah 12

Kaya & Liz, geb. 08
Singapore/Maleisie 13
Bali/Lombok 14
 1. meer dan een maand geleden
 2. Maleisië en Singapore - met de kids
 3. # 4
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij zijn vorige week in het Swissotel geweest. Het was erg leuk. De ene kamer was als kinderkamer ingericht met dekbedhoezen in kinderstijl, spelletjes, een kindertafeltje met stoeltjes, kindersetjes met tandenborstel, tandpasta, shampoo etc in de badkamer. En zelfs een Wii. Daar waren onze kinderen ontzettend blij mee na 3 maanden rondreizen.
De 2e slaapkamer is via een "eigen" halletje verbonden met de kinderkamer.

Er is een zwembad met een glijbaan. En een klein peuterzwembadje met een glijbaantje.
Goede en goedkope roomservice om evt te eten op je kamer. De kinderen mochten gratis ontbijten. Bij het inchecken kregen de kinderen alle drie een knuffel.

Buiten het hotel kun je langs het water lopen langs restaurantjes en winkeltjes. Ook ligt er een overkapte straat naast het hotel.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Maleisië en Singapore - met de kids
 3. # 5
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!