zondag 27 november 2016
  5 Replies
  4.1K Visits
  Subscribe
Hoi,

Wij gaan in januari naar Thailand, we hebben alle overnachtingen al vastgelegd. Ik heb alles geboekt voor 3 personen, als ik aangaf dat we met z'n 4e zijn dan was er bijna niets beschikbaar. We zijn flexibel, dochter van 3 kan in 1 persoonsbed en in campingbedjes, baby kan tussen ons in. Komt het dan goed of is het toch verstandig om toch iets mee te nemen of iets anders te regelen? Ben benieuwd hoe andere het gedaan hebben met 4 personen waaronder 1 baby.

Groetjes Inge
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#22810
Beste Inge,

Hebben jullie de hotels rechtstreeks geboekt of via booking.com of een andere site? Vaak zie je via een boekingsite dat kinderen en baby's tot een bepaalde leeftijd gratis in de kamer mogen verblijven als er gebruik wordt gemaakt van de aanwezige bedden. Je kunt ook een 2 persoonskamer boeken met een extra bed erbij (de kosten van een extra bed staan vaak apart op de boekingsite vermeld). Als er niets bij staat, kun je bijv. een prive berichtje via de hotelsite of boekingsite sturen met een verzoek om een extra bed (kosten navragen) of je kunt vermelden met hoeveel personen jullie reizen + leeftijd van jullie kinderen. Ik hoop dat je iets aan deze info hebt. Succes met de voorbereidingen.
Oh ja, toen onze kinderen jonger waren, namen wij een Deryan peuterreistentje mee op reis. Was superfijn om bij ons te hebben.

Groetjes, Diana
7 jaar geleden
·
#22811
Ja het meeste is via booking.com geboekt. Er staat bijna overal dat er maximaal 1 bed bijgeplaatst kan worden. Dan kan de jongste dus bij ons in bed, maar ik vroeg me af hoe de rest dit doet. We hebben de boekingen ook bijna allemaal voor 3 personen gedaan omdat het niet anders kon voor die kamers, ben benieuwd of ze daar een probleem van maken bij aankomst.

We hebben een Deryan tentje maar ik twijfel of we die mee zullen nemen. Ik vind die matjes zo dun om een hele nacht op te slapen. Wellicht handig om bij de hand te hebben Just in case maar om hem daar nou voor mee te nemen, het is toch een heel ding om mee te nemen als je hem niet of nauwelijks gebruikt.
7 jaar geleden
·
#22812
Ik zou een reactie via booking.com sturen naar de accommodatie waarin je doorgeeft dat jullie met z'n vieren in de geboekte kamer zullen verblijven. De leeftijden van jullie kinderen zou ik dan extra vermelden. Staat er nergens bij dat kinderen tot een bepaalde leeftijd gratis op de kamer mogen verblijven als er gebruik wordt gemaakt van de aanwezige bedden?

In elk geval is het prettig om van tevoren via een apart bericht aan de accommodatie door te geven dat jullie met 4 personen (incl peuter en baby) in de kamer zullen verblijven. Dan heb je het zwart op wit en weet men er bij aankomst van. Het Deryan peutertentje vonden wij erg fijn, ook ivm het muskietengaas en wij gebruikten het ook overdag bij het zwembad voor een dutje tussendoor. Het is UV-bestendig en er kunnen geen insecten bij je slapende kindje.
7 jaar geleden
·
#22813
Wij vonden deryan tentje ook fijn voor dutje bij zwembad of vliegveld bij overstap.
Matje is idd dun, vraag een extra deken bij accommodatie en zet het tentje daar dan op.

Fijne vakantie, Groet Ilse
7 jaar geleden
·
#22814
Bel gewoon even met booking.com, ze kunnen dan bij de acco informeren wat d'r mogelijkheden zijn. Het zou vervelend zijn als bij aankomst blijkt dat het niet mogelijk is. Nou zijn ze in Thailand niet zo heel erg moeilijk maar soms mag het niet ivm de veiligheidsvoorschriften, ik zou het zekere voor het onzekere nemen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!