woensdag 23 oktober 2019
  7 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
[*] Hallo, Ik ben hotels aan het bekijken op verschillende plaatsen in China. Wij reizen met grote kinderen en zijn met 6 personen. We hebben telkens twee kamers nodig.
Als ik deze gegevens ingeef krijg ik steeds kamers met twee eenpersoonsbedden aangeboden en krijg geen info over evt. extra bedden.Op de foto's lijken het ook daadwerkelijk eenpersoonsbedden.( Ik weet dat in sommige landen eenpersoons zo groot is dat het eigenlijk tweepersoons is.) We zijn niet de kleinsten en met twee personen in(evt wat grotere) eenpersoonsbedden is daarom geen optie.Iemand ervaring hiermee of iemand die weet wat de gangbare afmetingen zijn van de hotelbedden in China? Op site van Booking ,Agoda e.d.en internet vind ik deze info ook niet.
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29664
Ok, ik ben eruit geloof ik.We moeten suites of familiekamers gaan boeken om de benodigde ruimte te krijgen. :D
4 jaar geleden
·
#29665
Oh haha fijn dat het nu duidelijk is!
Genoeg familiesuites voor 6 personen te vinden?
4 jaar geleden
·
#29666
Hahaha, niet veel maar er is wel wat voor twee keer drie personen.
4 jaar geleden
·
#29667
Hoi, Heb de vraag maar weer als onopgelost gezet. Ik kan nauwelijks kamers vinden voor drie personen of het is onbetaalbaar. We willen eigenlijk tot max 100 euro per kamer per nacht betalen(liefst minder natuurlijk). Weet iemand of de eenpersoons bedden groot genoeg zijn voor twee volwassenen of niet, wat de afmetingen ongeveer zijn? Als ik al grotere bedden zie dan lijken het twijfelaars. Ben in 2000 in China geweest maar heb uiteraard geen idee meer hoe groot de bedden waren. Zoek nu met name hotels in Beijing en Shanghai. Iemand een tip?
4 jaar geleden
·
#29668
Beijing: Leo Hostel misschien? Wij hebben daar een paar jaar geleden gelogeerd en het is echt een aanrader.
Anders een 6 persoons-dorm boeken ergens?! (wij zijn met drieën en boeken regelmatig een 4-pers. dorm (en kopen dan het 4e bed af))
4 jaar geleden
·
#29674
Leo Hostel is al volgeboekt maar bedankt voor het meedenken.
4 jaar geleden
·
#29688
Probeer de Happy Dragon Backpackers Hostel. Blijft binnen je budget :-)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!