zondag 15 mei 2016
  4 Replies
  3K Visits
  Subscribe
Graag jullie wijsheid betreffende het volgende.
Wij vliegen komende zomer met onze dochter (dan 1,5) naar Vancouver. Verblijven dan een nacht in een hotel voor we de camper op mogen halen. Nou hebben wij eerder in LA ook iets dergelijks gehad, toen hebben we een hotel vlak bij the airport geboekt en zo een gemakkelijke transfer naar de verhuurmaatschappij.
Nou is mijn vraag wat jullie advies is, de hotels die worden aangeboden als pick up point vanuit de verhuurmaatschappij zijn erg duur (200 dollar per nacht). Is het handig om een hotel bij het vliegveld te boeken en vandaar de volgende dag terug naar het vliegveld te gaan voor de transfer naar de verhuurmaatschappij (fraserway). Heeft er iemand nog een advies welk hotel dan goed is?
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#20835
Wij hebben een jaar geleden in Vancouver zelf gelogeerd, met de skytrain zijn we daar naartoe gegaan. Was prima te doen, en 's avonds nog een wandeling door de haven gemaakt (kinderen toen bijna drie en een half jaar). Fraserway haalde ons daar de volgende ochtend rond 9.00 uur op, zij doen ook transfers vanuit downtown. We sliepen in het Sandman City Centre, dat kostte vorig jaar €86.

Veel plezier!
7 jaar geleden
·
#20836
We zitten midden in augustus helaas. het hotel kost nu 180 euro per nacht.
Maar zeker bedankt voor de tip!
7 jaar geleden
·
#20837
Oei, dat is inderdaad wel een heel groot verschil... jammer!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!