zondag 06 december 2009
  2 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Ik heb begrepen dat je hotels op de Perhantian eilanden tijdig moet boeken voor de periode dat wij gaan (half juli - half augustus). Klopt dat?

En zo ja, wat zijn aanraders? Het mag best een beetje luxe zijn; we willen daar echt een aantal dagen relaxen (-; . Ik hoor graag de tips!
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6436
Wij hebben 1,5 jaar geleden, samen met onze dochter van toen 4 jaar, geslapen bij Tuna Bay. <!-- w -->http://www.tunabay.com<!-- w -->. Erg leuk, vooral de beachbungalows direct aan het strand (andere huisjes ook prima). Eten ook erg goed en je kunt direct vanaf het strand snorkelen.

Een aanrader!!!
14 jaar geleden
·
#6437
Hoi Annemiek,

Afgelopen zomer was het inderdaad druk in vakantietijd. De leukste accommodatie was toen al volgeboekt. Gelukkig konden we nog terecht in het Coral View Island resort. We hadden een bungalowtje voor drie personen (family deluxe gardenview) en Imme's bedje paste er ook nog bij. Het was niet superluxe, maar wel met airco. De bungalowtjes stonden redelijk dicht op elkaar en de meesten niet direct op het strand. (Wat je toch eigenlijk wilt als je naar de Perhentians gaat.) Ook niet goedkoop. We betaalden zo'n 50 euro zonder ontbijt. Maar ach, we hebben er een heerlijke tijd gehad! De Family Suites zijn maar iets duurder en bieden meer ruimte. Als je een Family Suite Sea View kunt krijgen, zit je er helemaal goed.

Er zaten meer Nederlanders met kinderen en dat klikte leuk. Je kunt er geweldig snorkelen (haaien!) en met het andere gezin hebben we om en om op elkaars kinderen 'gepast' zodat we ook samen konden snorkelen.

Hè, heerlijk dat jij daar straks zit!

Groetjes,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!