dinsdag 16 juni 2009
  5 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
In de kleinere steden zoeken we wel ter plekke, maar voor de grote willen we toch enig idee hebben. Wie heeft er goede tips voor een familie van 2 ouders en 2 kinderen (8&7)?
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#5459
Ha Hans,

Na een lange reisdag kwamen wij hier (in KL) gisterenavond ook zonder boeking aan, en ja hoor.. alles vol. Een aantal dure hotels had nog suites vrij voor 200 euro. Tja... Na ruim een uur rondsjouwen had het Alpha/Allons Genesis nog plek. Prima hotel, we zitten in een triple room voor 270 MRI (54 euro) met uitzicht op de KL tower. Er zijn ook kamers met uitzicht op de Petronas Towers. Superschoon, lekkere (dek)bedden, veel kussens, redelijk ruim, luxe, tv, airco, coffee/tea making facilities, internetaansluiting, bad. Helaas geen zwembad. Maar dat zoeken we wel ergens anders. Ook inclusief ontbijt, maar daar wil je eigenlijk je bed niet voor uitkomen. Er zijn ook 4-persoonskamers, daar vragen ze op di moment 325 RM voor (:5=65 euro)

Hun website ziet er niet uit, <!-- w -->http://www.alphagenesishotel.com<!-- w --> Email: <!-- e --><a href="mailto:resv@alphagenesishotel.com" target="_blank]resv@alphagenesishotel.com[/url]<!-- e -->.

Succes!

Groet,
Els & fam uit KL
14 jaar geleden
·
#5460
Het hangt natuurlijk helemaal van je budget af.

Wij zaten in Kuala Lumpur in het Novotel Kuala Lumpur City Centre met twee kinderen toen drie en vijf jaar.
We hadden een suite. Een grote slaapkamer, enorme badkamer en aparte grote woonkamer met zithoek en bureau en twee tv's . In de woonkamer werden twee extra beden geplaats (er was ruimte zat). Het Novotel is op loopafstand van de Towers en tegenoer het nieuwe Pavilion winkelcentrum.

Dit hotel is wel wat duurder, volgens mij betaalde wij in oktober 2008 zo'n €80 (ik weet het niet meer precies) per nacht incl. ontbijt.
14 jaar geleden
·
#5461
Wij hebben geboekt bij Lanson Place Ambassador Row Serviced Residences voor 208, 70 Ringit per nacht.
(geboekt bij booking.com)

http://www.lansonplaceambassadorrow.com ... 4wodVHg6Jg

Groetjes,

Kelly
14 jaar geleden
·
#5462
Hallo,

Wij zaten in het Swiss Hotel in Chinatown, met twee kinderen van 1 en 3 jaar. Dat beviel prima. Er is alleen geen zwembad.
14 jaar geleden
·
#5463
Even evalueren. Uiteindelijk hebben we in twee connecting rooms in het 5 Elements hotel gezeten. Beetje Zen en prima (tegenover het Swiis hotel, dat niet meer zo'n goede naam heeft). Geboekt via Asiarooms.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!