woensdag 02 maart 2011
  3 Replies
  1.8K Visits
  Subscribe
Halllo.

Wie kan me helpen, ik weet het even niet meer, zoek me suf op het internet, op tripadvisor en in mijn Maleisie boekjes...
We vertrekken eind Juli (begin van onze zomervakantie) nar Maleisie en vliegen na de intercontinentale vlucht direct door naar Kota Bharu; wie weet daar (behalve Pasir Belanda) een leuke guesthouse? Kent iemand hier het "Lee guesthouse?".
We zitten liever niet in zo'n inmens hotel in de stad...

En dan willen we na een dag (of 2) naar de perhentian eilanden gaan, ik kan daar vele accomodaties vinden (niet bij allemaal of er nog plek is), maar weet niet goed waar op het eiland (west kant??, of zuid in de inham??) je moet zitten en waarom...Wie weet dit?

En kent iemand Abdul Chalet?

Ik weet het, ik ben weer lekker bezig, maar hem echt jullie hulp even nodig om op gang te komen voor de nodige (hoogseizoen) accomodaties.

Alvast bedankt
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8671
Hoi Marjan,

In Kota Bharu hadden wij bij - Zeck's Travellers Inn. ( http://www.backpackingmalaysia.com/host ... kota-bharu en http://hotels.lonelyplanet.com/malaysia ... -p1034377/ ) een redelijke 4 persoonskamer. je kent het in azie, geen luxe maar 4 schone bedden en een werkende douche. De eigenaar Zeck, met zijn vrouw zijn erg gastvrij en in de buurt zitten een paar goede restaurants, vooral de Chinees om de hoek was erg lekker. ( een heleboel betonnen tafels, serveersters van 60+ die op kaplaarzen rondlopen, een zooitje maar ZO lekker!)
Bij Zeck hebben we ook een taxi naar de perhentians geregeld. makkelijk met z'n 4-en naar de haven en vanaf daar moet je zelf weten hoe je het wil doen. hij kan als je wil ook guesthouse regelen maar als je dat zelf wil, geen probleem.
Op de perhentians zaten wij op het kleine eiland ( kecil) op long beach, het drukste deel.
een kwartiertje over de berg lopen en je zit aan de andere kant waar het een stuk rustiger is maar ook minder keuze in restaurants.
Wij hadden een 4 persoonskamer bij Mata Hari ( http://www.tripadvisor.nl/Hotel_Review- ... gganu.html ) Bij hen hebben we ook gedoken. Familie staff, ontbijt inbegrepen en een airco + douche. Waar we wel even aan moesten wennen op de perhentians is de open riolen die nogal kunnen stinken maar daar merkte we na twee dagen niks meer van.

Succes met je zoektocht....
13 jaar geleden
·
#8670
Hoi Marty,
Bedankt, ik ga er meteen (morgen dan) mee aan de slag, heel erg bedankt voor het meedenken!!
Marjan
13 jaar geleden
·
#8672
Wij vonden het Royal Guesthouse een superschoon en heel fijn hotel.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!