woensdag 08 oktober 2014
  7 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Als het goed is krijgen we morgen "go" van de baas voor het verlof en kunnen we optie op de tickets omzetten in een boeking naar Thailand volgend jaar zomer!
Plan is heel rustig te reizen richting het noorden en op de "terugweg" BKK. Het zuiden en daarmee de stranden houden we voor een volgende keer. Met name omdat we liever niet binnenlands vliegen en het aantal km en reistijd anders wel erg fors wordt. Aangezien onze driejarige momenteel ook nog doodsbang is voor de zee (wel dolblij in een zwembad), is een strandbestemming ook niet erg aan hem besteed.

Hotels hebben we op allemaal al op het oog, veel nav tips op het forum! Alleen in Ayutthaya komt ik er niet uit. We willen een beetje centraal met ten minste een zwembad(je). Wat ik vind op internet is allemaal fors boven het budget van ca. 50 euro, iemand tips?
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#16861
Wij zijn twee keer in Prom Tong Mansion geweest. Is echt helemaal top. De eigenaresse Jada is echt heel aardig en gastvrij. Ze regelt alles voor je, niets is teveel. PT Mansion ligt ook erg centraal.
Familiekamer kost ongeveer 1800Baht, als ik het goed heb. Ze hebben zelf geen zwembad, maar het zuster-guesthouse (van de zus van Jada) wel. Dit ligt op nog geen 10 minuten lopen. Dit zuster-guesthouse is net iets duurder.
9 jaar geleden
·
#16862
Heufje, bedankt! Ziet er goed uit. Hebben vandaag geboekt!

Het plan niet binnenlands vliegen is overigens nav een andere post over supergoeie ticketprijzen Chiang Rai - BKK van de baan. Ik moet me dus een keertje extra over het vliegen heenzetten!
9 jaar geleden
·
#16863
Heufje, bedankt! Ziet er goed uit. Hebben vandaag geboekt!

Het plan niet binnenlands vliegen is overigens nav een andere post over supergoeie ticketprijzen Chiang Rai - BKK van de baan. Ik moet me dus een keertje extra over het vliegen heenzetten!

Leuk om te horen. Het is dat we er alles al gezien en gedaan hebben. Anders zouden we er zo weer heen gaan.

Een aanrader is de boottour om het eiland van Ayutthaya heen die je bij PT Mansion kan boeken. Je maakt dan een aantal stops bij tempels, maar ook bij Elephat Stay.

De prijzen van die tickets waren idd te mooi om te laten lopen. Inmiddels zijn ze ruim twee keer zo duur.
9 jaar geleden
·
#16864
Dat is goed om te weten.
De boottocht rond het eiland staat sowieso op de planning dus als we weten dat we via het hotel een fijne tour met een leuk extra-tje erin zullen we het zeker niet laten!
8 jaar geleden
·
#16865
Inmiddels vertrokken uit PTMansion en geen spijt van de boeking! Leuk hotel, goede ligging en inderdaad vooral Jeeda die voor alles zorgt en op alle vragen antwoord heeft! De boottocht hebben wij ook via haar geboekt, was leuk!

Nadat wij geboekt hebben, heeft Jeeda wel haar policy veranderd, geen kinderen onder de 12 meer..... Ik heb ernaar gevraagd en ze gaf aan dat ze niet zozeer moeite met de kids had, maar vooral met de ouders van jonge kids die (in haar beleving) wegens slaapgebrek overal moeilijk/lastig/onredelijk over doen. Zoals wij haar meegemaakt hebben is het helemaal geen moeilijk mens dus ik vraag me echt af hoe bont mensen het gemaakt hebben voordat ze tot dit besluit kwam.....

Wel vertelde ze dat ze mensen die niet geboekt hebben en binnenstappen met kids soms nog wel toelaat, voor degenen die niet tevoren boeken zou het dus nog steeds een optie kunnen zijn.
8 jaar geleden
·
#16866
Mooi om te horen dat het bevallen is bij Jeeda. Ze is inderdaad heel vriendelijk en zeker niet moeilijk. Verbaast mij dan ook dat zij haar policy heeft aangepast wat betreft jonge kinderen. Maar ze zal er inderdaad wel te veel gedoe mee gehad hebben.
Zijn jullie ook nog in het guesthouse van haar zus geweest om een duik in haar zwembad te nemen?

En nu door naar Chiang Mai/Rai?
8 jaar geleden
·
#16867
Ja, we zitten nu in CM en gaan van de week door naar CR.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!