zondag 17 september 2017
  4 Replies
  2.1K Visits
  Subscribe
We zijn al aardig op weg met onze route door Namibië voor volgend jaar. In totaal willen we zes nachten in Etosha blijven, maar... hoeveel nachten op welke camping? Hoe zouden jullie deze zes nachten verdelen?

We hebben nu:
-2 nachten Olifantsrus
-1 nacht Okaukuejo
-2 nachten Halali
-1 nacht Namutoni

Alvast bedankt maar weer :D
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#25246
In routes voor Namibië hebben we ons nooit verdiept. Geen idee dus in hoeverre je zo vaak moet verkassen... Maar als het even kan zou ik minimaal 2 nachten op 1 plek blijven. Anders blijf je aan het in- en uitpakken en je tent opzetten/afbreken.....

Had je daar al aan gedacht?
6 jaar geleden
·
#25247
Wij zijn 4 nachtjes in etosha geweest en vonden dit meer dan genoeg. Maar als je 6 nachten wilt blijven dan zou in het doen zoals je zegt.
Wij hebben 1 nacht olifantsrus, 2 nachten halali en 1 nacht namutoni gedaan. En achteraf gezien zou ik overal 1 nacht blijven en niet van olifantrus naar halali rijden maar inderdaad ook 1 nacht stoppen in okaukeujo.
Hou er rekening mee dat je in olifantsrus niet veel kan kopen in het winkeltje buiten drinken en bevroren bbqvlees. En dan ook niet altijd want als wij er waren was er die avond een grote levering en dus hadden we niks van vlees kunnen kopen omdat er niets meer was. Wij hadden dat voorzien en hadden alles bij.
In de andere campings is er meer keuze in de winkels en kan je ook brood enzo kopen.
6 jaar geleden
·
#25248
Wij zijn drie nachten in Etosha geweest. Normaal willen we ook altijd langer blijven op een camping (al was dat deze vakantie vaker niet gelukt). In Etosha vond ik het ook niet erg omdat wij met 4WD met daktenten hadden. Dus om het park in te gaan, moest toch alles ingeklapt en opgeruimd worden. Ik had een nacht meer in Etosha nog wel fijn gevonden maar de kinderen waren ook al wel klaar met het kijken naar dieren en landschap. Voor hun was dit wel genoeg. Ik vond het jammer dat we niet in de buurt van Namatoni hebben rondgereden of wat meer daar naar het noorden zijn geweest.
Als dit past in jullie reisschema kan je het zo houden, maar als het krap wordt, zou een nacht minder denk ik niet veel aan de ervaring af doen.
6 jaar geleden
·
#25249
Bedankt voor alle tips!

In routes voor Namibië hebben we ons nooit verdiept. Geen idee dus in hoeverre je zo vaak moet verkassen... Maar als het even kan zou ik minimaal 2 nachten op 1 plek blijven. Anders blijf je aan het in- en uitpakken en je tent opzetten/afbreken.....

Had je daar al aan gedacht?


Hier hebben we inderdaad aan gedacht. We blijven geregeld ergens 2 nachten staan om de omgeving echt te kunnen beleven. Maar inderdaad... we hebben een 4x4 met daktenten, dus in- en uitpakken zal elke dag wel nodig zijn.

Het is jammer dat we zo ver van tevoren moeten boeken, omdat we in het hoogseizoen gaan. Anders hadden we veel meer ter plekke kunnen beslissen om door te trekken naar een andere camping. Maar goed... we proberen nu dus alvast een goede inschatting te maken!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!