dinsdag 07 juli 2015
  11 Replies
  13.6K Visits
  Subscribe
Tijdens het zoeken naar tickets ben ik op een site gestuit waarop je meteen kunt zien hoe vol de vlucht zit. Je hoefde nog geen gegevens in te vullen, gewoon de vlucht naar keuze aanklikken en dan kon je in een link zien hoe vol het zat en waar men zat.
Stom van mij, maar ik heb die site weggeklikt en wil nu eigenlijk toch wel graag weten hoe vol het zit ivm het vliegen met onze dreumes die geen eigen stoel heeft.
Inloggen bij de vliegmaatschappij zelf lukt niet omdat ik niet via hun site heb geboekt maar via schipholtickets.
Wie weet er een site waarop je dit kunt zien?
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#19071
Dat klinkt handig! Ik hoop dat iemand je kan helpen, ben dus ook wel benieuwd.
8 jaar geleden
·
#19072
Lijkt me bijzonder. De "Passenger load rates" betreffen commercieel gevoelige informatie, waarmee vliegmaatschappijen zeker niet te koop lopen.
8 jaar geleden
·
#19073
Als je seat guru bedoelt, hier kun je een hoop op vinden, weet niet of je dit bedoelt, maar ik heb ook nog nooit gehoord dat vliegmaatschappijen deze info geven voor een vlucht.
8 jaar geleden
·
#19074
Nee, ik bedoel niet seatguru.
Het was een site waar je vluchten op kunt boeken en dan dus kunt zien waar er in het vliegtuig nog plaats is. Maar zo te merken kunnen jullie mij helaas ook niet verder helpen...
8 jaar geleden
·
#19075
Nou vooruit: even kijken in je browse geschiedenis wat die geweldige site was, want wij kennen hem niet en krijgen hem ook op geen enkele manier gegoogled.
8 jaar geleden
·
#19076
Ik ben ook wel benieuwd haha :).
8 jaar geleden
·
#19077
Het enige wat ik me kan bedenken is als je je stoel reserveert..als je in dat scherm zit zie je inderdaad welke plekken bezet zijn dus ook hoe vol of leeg hij is..
Maar jij bedoelt dus dat je dit gezien hebt zonder dat je iets geboekt hebt? Bijzonder, dat zou ik ook wel eens willen weten.

Bij Eva Air heb ik wel eens 3x van stoelnummer gewisseld in de weken/dagen voor vertrek om zo steeds op de rustigste plekken (lees->3 stoelen met 2 personen) te scoren.
8 jaar geleden
·
#19078
Ik was net op zoek naar tickets, waarbij je op de site van gate1 idd kan zien welke stoelen gereserveerd zijn. En dus ook hoe vol/ leeg het vliegtuig is.

Misschien hebben jullie er nog iets aan:)
8 jaar geleden
·
#19079
Je kan zien welke stoelen niet beschikbaar zijn. Wel grappig om te zien dat onze stoelen daar bij zijn ( wij vliegen met de Emirates en wij hebben stoelen gereserveerd bij het hoofdkantoor)

Dan is er een deel stoelen waaruit je kan kiezen en ook lege vlakken waar je geen stoelen ziet, maar die er wel zijn. Waarschijnlijk is dat een deel stoelen waaruit het grondpersoneel uit kan kiezen bij het inchecken. Dus dat kunnen wel verkochte tickets zijn.
Dus eigenlijk kan je dus niet precies zien hoe vol het toestel is, maar je kan wel zien wat er nog beschikbaar is.
8 jaar geleden
·
#19080
Je moet er ook rekening mee houden dat niet iedereen vooraf zijn stoel reserveert.
Je kan ook gewoon afwachten waar je terecht komt.
8 jaar geleden
·
#19081
En zelfs stoelen die je niet kunt kiezen, kunnen toch nog leeg zijn. Heeft te maken met de verschillende andere klassen die je nog onder Y, economy hebt.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!