vrijdag 09 oktober 2015
  3 Replies
  3.3K Visits
  Subscribe
Hoe laat nemen jullie de nachttrein naar Chiang Mai? Ik wil kaartjes bij Greenwood bestellen. Zij boden mij de trein aan die vertrekt om 22.00 uur en rond 12.45 aankomst in Chiang Mai. Zelf dacht ik eigenlijk meer aan vertrek om 21.00 uur en rond 10.00 uur aankomen in Chiang Mai. Wat adviseren jullie?

Wij komen de die dag uit Kanchanaburi en reizen met openbaar vervoer naar Ayutthana. Hier willen we overdag nog een tour doen of een fietshuren. We zijn deze dag dus in principe 'dakloos'. Bevalt dit niet dan boeken we overdag nog ergens een kamer.
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#19739
Ik zou ook voor eerder op de avond gaan. Dan heb je in Chiang Mai meer tijd. Wij vonden het prettig dat na het avondeten onze trein vertrok. Ik meen rond 20 uur. Voor de kids was dat laat zat.
Nadeel is wel dat je van de omgeving weinig ziet. Je stapt in als het donker is en zodra je je ontbijt op hebt ben je er bijna.

Wij kwamen begin van de middag in Ayutthaya aan, het was die dag zeer warm en dan is een dsgje tempels kijken best vermoeiend. Wij hebben ons die dag dus heel lui laten rondrijden met een tuktuk langs de tempels en dan heb je het gauw gezien. De tuktuk zette ons af bij een restaurantje vlakbij het station.

Onze tassen hadden we in de bagageopslag van het station. Dat ging prima.
8 jaar geleden
·
#19740
Hoi,

Wij hadden de avondtrein van 19.45, treinnummer 1, vertrek 19.45, aankomst Chiang Mai 7.15. Dit werd een uurtje later.
Wij kwamen vanuit Kanchanaburi (eerst met een lokale dus naar Suphanburi, daarna met minivan). We waren van plan om een dagkamer te huren bij Baan Are Gong riverside homestay. Maar ze hadden alleen nog een dure kamer. We mochten onze spullen bij hun opslaan. Daar gelunchd en met een tuk tuk die ons daar had afgezet een tour gedaan langs de tempels. Alles vonden wij teveel, dus een aantal uitgekozen. Blij dat we met een tuk tuk zijn gegaan, de afstanden zijn best ver om per fiets te doen en het was snikheet.

Eind van de middag weer afgezet bij Baan Are Gong, we mochten voor een klein bedrag gebruik maken van een douche. Daar ook gegeten, dus fris en met een volle buik de trein ingestapt.

Je loopt het straatje uit, steekt de weg over en je bent bij het station.

Groeten, Denice
8 jaar geleden
·
#19741
Bedankt voor de tips. We hebben een ticket via greentravel voor de trein van 21.00 uur. Ondanks dat we niet blijven slapen heb ik een kamer bij baan are gong gehuurd voor 8 euro. Kunnen we mooi de spullen dumpen en douchen voor vertrek. Nog we weekje en dan vertrekken we al!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!