woensdag 09 januari 2019
  2 Replies
  2K Visits
  Subscribe
De titel zegt het al: hoe kies jij je ideale bestemming? Met zo veel mogelijkheden zien wij soms door de bomen het bos niet meer.

We zijn in 2017 naar Dubai en de Seychellen geweest met onze twee kinderen (toen 18 maanden en 4,5 jaar) en in 2011 zijn we zonder kinderen drie maanden door Amerika en Canada getrokken. Reizen geeft ons vrijheid, maar we zijn (nog) niet enorm bedreven erin. We willen nu graag een week of 6-8 weg maar waarheen????

We denken aan Ecuador, Galapagos en Costa Rica of Maleisië of Thailand of Zimbabwe/ Zuid Afrika icm Mauritius/Madagaskar. Het combineren van verschillende landen trekt ons erg.

Je ziet het al. Ik lees van alles op het forum en telkens komen er nieuwe bestemmingen bij. Maar hoe beslis jij waar je het liefste heen wilt? Wat trekt jou over de streep?

Ben benieuwd!
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#28935
Ik heb een lijstje die continue gevoed wordt doordat ik veel over bestemmingen lees en zoek.
De prijs van een ticket bepaalt dan de bestemming uit een lijstje. Ik heb wel altijd een paar favorieten per jaar, dus daar zoek ik uitgebreider op.

Verder neem ik ook mee of het een gunstige periode is om er te reizen qua weer. En het kostenplaatje is ook belangrijk maar ik let vooral op prijs kwaliteit verhouding.
4 jaar geleden
·
#28944
Hoi Sinole,

Bedankt voor de tips! Eigenlijk een heel logisch iets om ook de prijs van een ticket mee te laten wegen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!