vrijdag 17 augustus 2012
  4 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Ik zit met een soort van dilemma waar ik maar niet aan uit kom, hopelijk kunnen jullie mij helpen.
Wij vertrekken 28 oktober voor vijf weken naar Nieuw Zeeland met stopover in Singapore.
We vertrekken hier om half elf en komen om 05.55 plaatselijke tijd aan, in Singapore. Dit betekent dus dat we een nacht hebben overgeslagen, aangezien het voor ons pas 22.55 is.
We reizen met onze dochter van vier...
We hebben 1 overnachting in Singapore en vertrekken dus de dag erop om 21.15 richting Auckland.
Het idee hierachter was dus, dat we eigenlijk twee volle dagen in Singapore hebben en zo toch iets van het landje kunnen zien.
Hoe kan ik het nu het beste aanpakken met het slapenvoor mijn dochter?
We moeten drie uur voor vertrek op Schiphol zijn en vertrekken hier dan om zes uur. Dat betekent om vijf uur op staan, ook voor dochterlief.
Haar ''gewoon'' proberen vroeger naar bed te laten gaan de dagen van tevoren en dan rond vier uur op staan zodat ze ook rond vier uur 's middags moe wordt en gaat slapen? Ze heeft dan toch in ieder geval 7 uur slaap gehad als we aankomen.
Ik weet het echt even niet meer. Tijdens de reis vorig jaar naar Amerika hebben we hier geen last van gehad, maarja, toen vlogen we terug in de tijd. Ik weet dat ze op een gegeven moment het licht ook uitdoen in het vliegtuig, maarja, wanneer...
Graag jullie tips.

Groetjes Sharon.
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#11302
Hoi Sharon,
Ik zou van tevoren niets veranderen aan je normale ritme. Gewoon gaan en zien hoe het loopt. Misschien slaapt ze in het vliegtuig, misschien ook niet. Zelf zul je ook niet al te fit aankomen, misschien wil je eerst wel even gaan liggen in het hotel (ik zou wel een wekker zetten rond 12 uur). Is je dochter of zijn jullie allemaal te moe, dan zie je wat minder van Singapore.

Veel plezier!
Denise
11 jaar geleden
·
#11303
Hoi Sharon,

Ook ik denk dat je het gewoon op zijn beloop moet laten. Kinderen zijn zeer flexibel zolang ze maar geen stress bemerken bij de papa en de mama. Het loopt toch altijd anders dan dat je je bedacht had. Genietze,

Groetjes Saskia
11 jaar geleden
·
#11304
Dit is niet te plannen, en waarschijnlijk komt het helemaal goed, zoals ze hier boven al aangeven.
Anders heb je gewoon 1 slechte dag van een hele mooie vakantie, dat kan je ook in Frankrijk treffen op een rumoerige camping.
11 jaar geleden
·
#11305
Bedankt voor de reacties.
Ik denk dat ik het inderdaad maar op zijn beloop moet laten. We zien wel wat er gebeurd. We hebben inderdaad gemerkt dat we, toen we naar Amerika gingen, eigenlijk heel soepel waren. Hadden echt zoiets van: wat er ook gebeurd, we zullen er toch doorheen moeten. En dat gaat een heel stuk beter wanneer je relaxt bent.
Ik merk gewoon dat hoe dichter bij onze vertrekdatum we komen, hoe spannender ik het vind.
Bij deze zal ik het los laten!

Groetjes Sharon.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!