dinsdag 15 juni 2010
  3 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Als ik online een hotel boek in Thailand hoe gaat dat dan met de betalingen, betaal ik alles voor vertrek of een deel voor vertrek en de rest daar of betaal ik alles pas bij aankomst?
Kan iemand vertellen hoe dit over het algemeen gaat?

Groetjes Eder
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7637
Dat hangt van hotel tot hotel af. Bij het overgrote merendeel betaal je ginds (ook als bv. via booking.com of zo boekt) en geef je je kredietkaartgegevens gewoon als onderpand. Soms is het een speciale deal en betaal je alles op voorhand, maar dat staat dan duidelijk vermeld.
Af en toe heb ik ook wel een voorschot moeten geven (ofwel via de visa ofwel via een internationale storting). Niet echt een lijn in te trekken, dus.
13 jaar geleden
·
#7638
Dank je wel voor je reactie Kim het kan dus alle kanten op, ik was benieuwd of dat er een vaste regeling voor was maar ik wacht gewoon nog even rustig af.
Groetjes Eder
13 jaar geleden
·
#7639
Tot nog toe nooit problemen mee gehad. We gebruiken oa Booking.com, asiarooms, agoda en latestays. Booking vind ik de aardigste; meestal de beste annuleringsvoorwaarden en zeer betrouwbaar. Asiarooms is goedkoop, maar vaag, omdat ze niet rechtstreeks zaken doen met hotels, maar gebruik maken van (lokale) reisorganisators. Je krijgt dan niet meteen een bevestiging, maar moet even wachten. Ook blokkeren ze je creditcard voor het hele bedrag. Wel erg goedkoop...
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!