donderdag 26 mei 2016
  16 Replies
  4.8K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,
Allereerst hartelijk dank voor alle info die ik via jullie verzameld heb!
Heb onze hele Thailand trip al uitgestippeld/hotels gereserveerd etc..., o.a. BKK, fietsen BKK Co van Kessel, Elefantworld, River Kwai, Monkeyschool, Khanom(hopelijk roze dolfijnen) dan 6 nachten Koh Phangang en op het laatst 7 nachten Koh Samui, vanwaar we via BKK weer terug vliegen naar Dusseldorf.
Gaan half juli bijna 4 weken op reis met onze dochter van 10, maar ben op nog op zoek naar een leuke accommodatie met zwembad en airconditioning op Koh Phangang voor 6 nachten in augustus. Helaas zit de Salad Hut vol, kan er 2 nachten heen.....nog een beetje in dubio of ik die zal reserveren, heb liever 6 nachten aaneensluitend in accommodatie. Koh Tao is ook nog een optie op te combineren met Koh Phangang, maar denk dat we liever 6 nachten op Phangang willen blijven...
Zijn nog nooit op Koh Phangang geweest, dus alle tips zijn van harte welkom! Voorkeur gaat toch wel uit naar Haad Salad Beach vanwege enthousiaste verhalen op het forum, maar als jullie een andere leuke kindvriendelijke accommodatie kunnen aanbevelen hoor ik het graag!
Succes met al jullie voorbereidingen!
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#20971
Het is niet op Haad Salad Beach, maar ik kan je van harte Sandy Bay aanraden. Dit zit op Long Beach (Haad Yao), aan de westkant van het eiland. Je hebt er bungalows direct aan zee en er net iets achter. Ook hebben ze een heerlijk zwembad. Bij Sandy Bay kan je prima eten, maar je kunt ook bij andere hotels op Long Beach terecht. Sowieso is Long Beach echr een heel erg mooi, de naam zegt het al, lang strand!
Wij zijn er nu 2x geweest. Als we volgend jaar weer naar Thailand gaan, gaan we zeker weer naar Sandy Bay.
7 jaar geleden
·
#20972
Heel erg bedankt voor je reactie, op diverse booking-sites zitten ze helaas al vol, maar heb ze zojuist een mail gestuurd, even afwachten. Prachtige accommodatie, ziet er super uit! Ook leuk dat er wat andere hotels in de buurt liggen om wat te gaan eten.
7 jaar geleden
·
#20973
Hoi Heufje, nog 1 vraag, kun je in augustus ook goed snorkelen bij Haad Yao, dus gewoon vanaf het strand daar? Of zijn jullie er in een andere periode geweest?
7 jaar geleden
·
#20974
Wij zijn beide keren in juli geweest. In de ochtend laag water, maar 's middags was snorkelen wel zeker mogelijk. Niet superveel te zien, wel wat visjes uiteraard.
Wij hebben met anderen een half dagje een bootje gehuurd en zijn naar Ko Ma gevaren. Was wel druk met snorkelaars daar, maar wel heel erg mooi. Heb er een kort filmpje van gemaakt: [url:36s0qs0e]https://youtu.be/LT7EXuk-8eA[/url:36s0qs0e]
7 jaar geleden
·
#20975
Hoi,

Ik heb ook op Koh Phangan gereserveerd. 2 accomodaties waar ik nog uit moet kiezen.

1. Cookies Salad resort
2. Seaflower Bungalows.

Misschien iets voor jullie?

Ze staan op booking.com.
7 jaar geleden
·
#20976
Ik vond Haad Salad niet zo mooi. als je op het strand staat met de zee voor je, is het links rotsig en niet zo mooi. Rechts is het wel mooi, daar kun je bij laag water hele mooie plaatjes schieten, maar kun je nauwelijks tot niet zwemmen omdat het daar erg laag is.
Bottle beach vond ik erg mooi, maar ligt wel afgelegen. Maar ideaal voor het ultieme niets doen.
Noi pan weet ik veel is nog steeds mijn topper. Daar is verschillende accommodatie. Van heel luxe (Antara) tot gemiddeld (Nice Beach) tot basic (weet ik niet).
De naam is mij ontschoten, maar er staan bamboebungalowtjes (bekende naam) die erg dicht op elkaar staan, overpiced. Daar zou ik niet gaan zitten.
7 jaar geleden
·
#20977
Super bedankt allemaal voor de reacties en tips!
Toch niet voor Haad Salad Beach gekozen, maar voor Sandy Beach op Haad Yao/Long beach, daar hadden ze nog een Beachfrontbungalow beschikbaar, ziet er erg mooi uit.
Bottle beach gaan we ook bezoeken om te gaan snorkelen en Ko Ma. Allemaal veel succes toegewenst met het uitstippelen/plannen van jullie vakanties en mocht je binnenkort al vertrekken....ontzettend veel reisplezier toegewenst!
7 jaar geleden
·
#20978
@hazenopreis; even uit nieuwsgierigheid, wanneer zijn jullie bij Sandy Bay Bungalows? Wij zitter er nl. ook in aug. (9-13) alvorens ook wij naar Koh Samui gaan.
7 jaar geleden
·
#20979
Wij zijn net iets eerder bij Sandy Bay (2-7) dus lopen we elkaar net mis....
Zijn jullie al eerder bij Sandy Bay geweest?
7 jaar geleden
·
#20980
Ja, inderdaad, net!
Nee, het is voor ons de eerste keer (ook nav tips van dit forum).
Wij hadden eerst iets anders op het oog maar dat bleek qua boeken/betalen best ingewikkeld, dit leek ons een meer dan prima alternatief!
Hebben jullie een front row bungalow? Wij hebben een tweede rij gekozen. Prijstechnisch natuurlijk een stukje goedkoper. Omdat we in Samui langer zitten hebben we besloten daar wat meer te investeren in het hotel / een duurdere kamer te kiezen.
7 jaar geleden
·
#20981
Waar en hoe heb je geboekt bij Sandy bay? Ze staan niet op booking.com.
7 jaar geleden
·
#20982
Via de site van het hotel zelf. Aanbetaling via Pay Pal.
Verliep bij ons vlot.
7 jaar geleden
·
#20983
Wat was de prijs per nacht als ik vragen mag?
7 jaar geleden
·
#20984
Ik wil het best even voor je nakijken als ik weer thuis ben maar de prijzen staan gewoon op hun eigen site volgens mij.
7 jaar geleden
·
#20985
Dan lopen we elkaar idd steeds net mis Mariëlle, jammer...( Monkeyschool, Phangan, Samui) wij hebben wel een Front Row bungalow geboekt, alleen deze was nog beschikbaar, hebben pas in april besloten om toch naar Thailand te gaan, en ik las allemaal goede berichten over Sandy Bay, dus daarom gelijk gereserveerd.
Boeken ging idd heel makkelijk via hun eigen site en betaling via Pay Pal, gelijk bevestiging gehad van betaling aan Sandy Bay van manager Dave, verliep allemaal heel snel en correct!

Prijzen Sandy Bay staan op hun eigen site en ze staan ook op Tripadvisor/Agoda...
7 jaar geleden
·
#20986
Hahaha, dat is zeker een achtervolging!
Wie weet kun je ons tzt nog voorzien van tips en trucs!
Wij hebben ook mailcontact met Dave gehad, zeer adequaat voor zover.

@Nadia; check gewoon even de site, er zijn nl div. kamers met verschillende prijzen dus aan alleen de onze heb je denk ik niet zoveel.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!