dinsdag 19 juni 2018
  1 Replies
  2K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

na de tegenslag dat de Maleisië reis niet doorgaat deze zomer, zijn we vol enthousiasme voor de kerstvakantie bezig. We willen graag vliegen naar Phuket en daar even acclimatiseren.. daarna naar Koh Lanta, Koh Ngai en Koh Mook. En weer terug naar Phuket en daarna naar huis.
Stel dat ik het niet via een reisorganisatie boek.. hoe boek ik de ferry's? En werkt dit goed om die tickets alvast te boeken? Tigerline??
Met 3 kids en een waarschijnlijk nog wat kreupele man wil ik graag vanaf de ferry naar het hotel gebracht worden (klinkt decadent misschien.. maar heb geen zin in gedoe en gesleep) Ter plaatse taxi regelen of een combi ticket bij de ferry kopen? Of een andere optie?

Graag jullie tips en ervaringen ;)

Groetjes Mirtje

ps Bali zit ook in ons achterhoofd maar kwa weer denk ik in die periode toch liever Thailand
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#27519
12go.asia kan je veel boeken, maar ook via je hotel is het vaak gemakkelijk. Idem met vervoer. Het is ter plaatse allemaal goed te organiseren. Ik raad je wel aan , omdat het kerstvakantie is, en dus hoogseizoen , te overwegen om eea thuis al te boeken qua ferry's. Wij zaten ook in die periode daar en hoorden regelmatig dat mensen niet op de ferry konden. Nu zijn er ferry's die ieder uur oid varen dan is het probleem niet zo groot, maar bij die nachtboten kan het slim zijn om te boeken.

In ieder geval zelf goed te doen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!