New

HELP

  maandag 14 april 2014
  6 Replies
  4.6K Visits
  Subscribe
Hallo,

Vandaag beslist om onze binnenlandse vluchten te boeken. Met veel enthousiasme begin ik alle gegevens in te geven, kom ik bij de betalingspagina en krijg ik telkens een wit scherm. Ik beslis om deze middag eens met de iPad te proberen ipv laptop. Eindelijk gelukt nu is dit niet zo makkelijk dikke vingers op zo'n mini... Ik kijk naar mijn bevestigingsmail... En ohj neee ik heb van Bangkok naar Phom Phen geboekt ipv Siem Reap. Het hotel ligt al vast want het is Mathis zijn verjaardag en gingen dit in een luxe b&b bij Belgen vieren.
Weet iemand of Air Asia dit zal willen opboeken? Ik heb een mail gestuurd maar nog geen antwoord waarschijnlijk door uurverschil. Dit is echt balen.

Gr. Kelly
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#15524
Ah, wat een nare vergissing. Hè, was je natuurlijk blij dat het eindelijk was gelukt, is het naar de verkeerde stad. Balen!
Met de bus is het 6 uur rijden. In het ergste geval kun je er altijd nog voor kiezen om vanaf Phnom Penh een taxi te nemen naar Siem Reap. Wat zal dat zijn? 4, 5 uur?
http://www.seat61.com/Cambodia.htm#Phno ... eap_by_bus

Maar hopelijk kun je je tickets omboeken bij Air Asia en is er straks niets meer aan de hand. Ik heb nooit iets om hoeven zetten bij Air Asia, dus helaas (of gelukkig...) geen ervaring.

Succes!
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

9 jaar geleden
·
#15525
Na 3 dagen nieuws mogen ontvangen van Air Asia. De vlucht kan niet omgeboekt worden naar andere bestemming wel andere datum en of uur. Dus dan maar route omgooien.
9 jaar geleden
·
#15526
Pfff dan heb je in ieder geval nog iets. Was het geen overweging om de vluchten dan te laten en nieuwe te boeken? Ben je wel dubbel kwijt, maar als het zo een goedkope aanbieding is misschien te overzien met de aftrek van de extra kosten die maakt door de route om te gooien.
9 jaar geleden
·
#15527
Hallo,

Nee de vluchten gaan we niet laten vallen we zijn met 5 dit jaar, mijn mama en broer van 15j gaan ook mee. Dus komt het toch op net iets meer dan 300 euro.

Gr. Kelly V
9 jaar geleden
·
#15528
Nee idd, dan loopt het op. Als het voor drie 75 euro was geweest, is ook zonde maar dan te overzien.
9 jaar geleden
·
#15529
Dat is echt balen niets anders te doen dan planning aanpassen. Nou ja PP is ook niet verkeerd om een dag te besteden zeker als je de kids bij een volwassenen kunt laten voor de killingfields.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!