donderdag 05 maart 2009
  8 Replies
  4.9K Visits
  Subscribe
Iemand ervaring met de gsm in Thailand? Ik heb geen abonnement maar prepaid. Ik hoor zeggen dat de ontvangst wel redelijk is, dat sms ontvangen ook lukt maar zelf versturen niet. En is het wel nodig een gsm mee te nemen? We denken erover skype te installeren zodat we via de laptop kunnen bellen. Misschien maakt dat de gsm wel overbodig... Iemand suggesties? Alvast bedankt!
groeten Rachel
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#5181
Even zoeken op thailand.reisforum.nl. Daar staan voldoende aanwijzingen voor het kopen van thaise simkaarten waarmee je goedkoop belt. Extra mobieltje mee of goochelen met je simkaarten.
15 jaar geleden
·
#5182
hallo,

Wij hebben in de 7eleven een prepaid kaart 123 gekocht van Thailand zelf, en daar mee bellen en sms'en lukt prima, en aan een redelijke prijs! Was 100bht voor de prepaid kaart en oplaad kaartjes overal te koop bij 7eleven.
Heb er regelmatig mee gebeld en sms gestuurd en vond het niet duur.

Succes
15 jaar geleden
·
#5183
Hoi Rachel,

Inderdaad gewoon je prepaid toestel meenemen naar Thailand, bij de 7-eleven een SIM Card kopen en je bent mobiel. Ik heb hem vooral gebruikt om te SMS en en af en toe bellen. Alleen al het feit dat de familie thuis een mobiel nummer van ons had waarop ze ons in geval van nood konden bereiken was al een grote geruststelling voor hen.
De Maximale waarde van de de opwaardeerkaartjes was 300 Bth ( 6 euro) en daar konden we prima mee uit de voeten, altijd 1 in de mobiel en 1 als reserve in mijn portemonee.

Skypen kan natuurlijk ook maar dan moet je wel op plaatsen zitten met een WiFi of in een internet cafe, vergeet ook het tijdverschil niet.
15 jaar geleden
·
#5184
Allemaal bedankt voor jullie reacties. Nu zegt de telefoonwinkel dat we met onze drieband telefoon waarschijnlijk niet vanuit Thailand naar Nederland kunnen bellen. Dan heb je volgens hen een vierband nodig... Verkooptruc of moeten we echt nog een nieuwe telefoon kopen?
groeten Rachel
15 jaar geleden
·
#5185
geen idee, maar dan zou ik je aanraden daar een telefoon te kopen.
15 jaar geleden
·
#5186
Ik zou zeker geen andere kopen, wij hebben maar een dualband en die ging prima! Bellen en sms'en zonder problemen.


groetjes
15 jaar geleden
·
#5187
Tja, ik weet natuurlijk niet wat voor telefoon je hebt, maar mijn "oudje" een nokia N70 is ook een tripleband ( 900, 1800 en 1900 Mhz) telefoon en die deed het prima in Thailand. Wat voor telefoon heb je? op Google kan je dan kijken wat de specificaties zijn van je toestel. Als je daar niet uitkomt, mail het maar dan kijk ik wel even voor je.
15 jaar geleden
·
#5188
Alleen voor Japan heb je een 4-band nodig. Wel even zorgen dat je telefoon simlock vrij is (gemaakt).
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!