vrijdag 24 augustus 2018
  7 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Het onderwerp goedkoop vliegen is redelijk hot op het forum. Daarom hier een zoektip. Leverde ons dit jaar met zijn vieren 1000 euro op.

Als je ticketprijzen zoekt, zoek dan anoniem en liefst ook nog met een VPN. Dat klinkt vreselijk moeilijk, maar op de desktop zit het allebei standaard in Opera ingebouwd. Gooi voordat je begint al je cookies van je computer af.

Onze vlucht AMS-LHR-KUL en SIN-LHR-AMS kostte met British Airways in Nederland ca € 950 pp bij expedia.nl.

Via de VPN kostte precies dezelfde vlucht in het VK € 700 bij expedia.co.uk. Wel met een VPN boeken die uitkomt in Engeland, want als je via de normale browser naar expedia.co.uk gaat kom je toch weer uit op de Nederlandse site.

Even testje van vandaag:

AMS - SIN vv 120619 - 040719

BA433
BA11
BA16
BA428

NL site € 583
UK site 468 pound: € 518.81

Vraag niet hoe het kan, profiteer er van.
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#27993
Bij een vpn-verbinding G krijg je vaak een keuze. Bij een betaald vpn is die keuze vaak groot, gratis heb je minder keus.

Alternatief is een tor-browser. Ja, daar kun je ook mee op het darknet, maar ook gewoon surfen en ook dan kun je kiezen uit welk land je lijkt te komen.
5 jaar geleden
·
#27992
Bedankt voor de tip! Volgens mij kan ik het redelijk volgen wat je bedoelt. Wel heb ik nog 1 vraagje.. Hoe zorg je dat je via een Engels IP adres surft?
5 jaar geleden
·
#27991
Om te overwegen als je op reis gaat.

Een VPN optie op je apparaat dat meegaat op vakantie is ook een goed idee als je denkt verbinding te maken via openbare wifi hotspots (zeker die zonder password). Je verbinding via VPN is namelijk altijd versleuteld (ook heeft de wifi hotspot geen extra of goede beveiligign) en dus kunnen Passwords en bankinfo die je invoerd niet onderschept worden door 3e.

Is niet voor niets dat de Chineese overheid deze nu verbied ;)
5 jaar geleden
·
#27990
Download de Opera browser via <!-- w -->http://www.opera.com<!-- w -->. Daar zijn anoniem surfen en een vpn-verbinding al ingebouwd.
5 jaar geleden
·
#27989
Ah, heel helder mtouw, dank je wel. Dit moet je ook maar allemaal weten.
Ik ga kijken of het me gaat lukken om op deze manier betere tickets te vinden.
5 jaar geleden
·
#27988
Ik snap er helemaal niets van :(
Ik heb even opgezocht wat een VPN is en heb begrepen dat dat dus in principe je ip is, dus soort van identiteit van je pc? En die moet je dan uitzetten?
Kan dit ook met smartphones en tablets Hans, dat je weet?


Via het IP adres van je computer, tablet of smartphone kan men zien vanuit welk land en regio je verbind met het internet. Het is als het ware je adres op internet. Via een VPN maakt je dmv een soort “tunnel” verbinding met een computer ergens anders. Je krijgt dan een IP uit het land/regio waar die computer is. In het geval van BA en Thomas Cook krijgen Britten blijkbaar betere prijzen dan mensen uit andere landen. Als je dus via een VPN verbind met een computer in Engeland denken ze dat je ook uit dit land komt en krijg je betere prijzen. Ook voor ios zijn VPN programmas te downloaden.
5 jaar geleden
·
#27987
Ik snap er helemaal niets van :(
Ik heb even opgezocht wat een VPN is en heb begrepen dat dat dus in principe je ip is, dus soort van identiteit van je pc? En die moet je dan uitzetten?
Kan dit ook met smartphones en tablets Hans, dat je weet?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!