dinsdag 28 oktober 2014
  4 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Voor iedereen die nog niet aan de schoolvakanties gebonden is kwam ik dit tegen: Bij Cheaptickets.nl vanaf 469 per persoon, Amsterdam-Bangkok retour met Ukrainian International Airlines, KLM-partner. Vliegen tot 30 juni 2015. Verschillende tarieven per datum, maar steeds heel voordelig. De data die ik invoerde waren trouwens 529 per ticket MET korte tussenstop, totale vluchttijd incl stop 14 uur. Andere data... kreeg ik 2 keer een rechtstreekse vlucht voor 579.

groetjes,
Yvonne
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17112
Ik heb ze ook voorbij zien komen via skyscanner, maar ik zou nu niet graag via Kiev/Ukraïne willen vliegen... Wel n leuke prijs :-)
9 jaar geleden
·
#17113
Deze heb ik inderdaad ook gezien, zelfs voor maar €390 pp midden in het hoogseizoen maar een tussenstop in de Oekraïne zag ik ook niet zo zitten, wie weet hoe de situatie tegen die tijd in dat land is.
9 jaar geleden
·
#17114
Maar er zijn dus ook rechtstreekse vluchten bij. Ik gok dat deze dan zelfs worden uitgevoerd door partner KLM. Die tickets waren dus 579. Kan me voorstellen dat je nu niet kiest voor een stop in de Oekraine, had ik nog niet aan gedacht. :)
9 jaar geleden
·
#17115
Ik dacht idd net zo als fammoerkens en heb nu tickets in hoogseizoen voor €580 rechtstreeks dus dan is het prijsverschil ook geen overweging.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!