donderdag 26 juni 2008
  5 Replies
  4.4K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Voor goedkope tickets moet je eens kijken op <!-- w -->http://www.airberlin.com<!-- w -->. Wij vliegen met ons vijfen voor nog geen euro 2.200,- heen en terug van Dusseldorf naar Bangkok!!

Overigens ook voor tickets waar dan ook naar toe zijn zij superconcurrerend!! Nu de service aan boord maar afwachten.....

Vriendelijke groet,
Chantal
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4024
HA Chantal,

Wanneer wij een ticket willen boeken voor 2 volw en 2 kind dan komen we rond de 3000e uit. (DIt via de officiele site van LTU) Heb je nog tips waar het goedkoper kan?

mvg
Pollie
15 jaar geleden
·
#4025
Wij hebben rechtstreeks bij Quatar geboekt voor ons 4-en voor eur 2200,- vanaf Frankfurt, uurtje verder dan Dusseldorf.

Ook een optie was met Emirates vanaf Dusseldorf, kwamen wij uiteindelijk iets duurder uit maar probeer alles gewoon even te checken. Deze twee maatschappijen staan trouwens in de top 10 van beste vliegmaatschappijen ter wereld. Ver boven bijv KLM!

Groetjes
Merel
15 jaar geleden
·
#4026
Wij hebben tickets voor Air Berlin geboekt via <!-- w -->http://www.333travel.com<!-- w -->. Veel goedkoper dan via de eigen site van Air Berlin (scheelde echt een paar honderd euro met z'n drietjes voor precies dezelfde vluchten). Schijnt te maken te hebben met het feit dat 333travel groot en dus goedkoop inkoopt bij Air Berlin. Zeker de moeite dus om even op hun site te kijken!
15 jaar geleden
·
#4027
Ik hoor al eventjes dat de airliners binnenkort zullen gaan stunten met de vliegtickets ivm verlaging brandstof, maar vooralsnog zie ik er weing van terug. Op zoek naar gunstig geprijsde tickets naar Bangkok voor deze zomer, 6 personen (4 kinderen)

Wie kan me helpen?

Thanks, Jolinde
15 jaar geleden
·
#4028
Tsja zoeken, je komt rond de 1000 euro uit voor volwassenen. Verder moet je op de exacte reisgezelschapsamenstelling zoeken. Sommige maatschappijen zijn royaler met kinderkorting dan andere.

Ik zoek altijd op <!-- w -->http://www.atp.nl<!-- w --> en <!-- w -->http://www.supersaver.nl<!-- w -->. Supersaver laat je gemakkelijk de vertrekdagen variëren. Vervolgens even controleren of de maatschappij zelf niet oedkoper is. De "goede" maatschappijen geven een laagsteprijsgarantie.

Juli - Augustus vanaf Brussel met Ethihad/Finnair/ElAl lijkt nu goedkoop. Maar Lufthansa (jawel) vliegt 2 volwassenen en kinderen voor 3100 euro van dusseldorf naar bkk (heen 1407, retour 1808).De open-jaw AMS-Chiang Mai / Singapore -AMS die we in december boekten op Singapore Airlines is nu 2200 euro duurder....

Kortom, één. twee weken zoeken en als je denkt dat bruin het trekt: boeken.

Hans
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!