New

Goa

  woensdag 30 maart 2011
  5 Replies
  4.4K Visits
  Subscribe
Wij zullen over 6 maanden met onze meiden naar India gaan. 6 jaar geleden waren wij er ook en Goa vonden wij geweldig. Wij hebben daar in een hotel gezeten die niet meer bestaat. Wij reizen nu met twee kinderen van 2 en 4 jaar. Zij willen graag zand en water. Moet wel te regelen zijn;) Wij willen deze tijd graag relaxen en genieten. We hebben er dan 2,5 week rondreizen opzitten en zullen een week in Goa blijven.

Iemand van jullie echt een aanrader?
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#8858
Ik durf geen specifiek hotel meer te noemen, daarvoo is he voor ons te lang geleden. Wij vonden Zuid Goa wel leuker en ontspannennerder dan het noorden.
12 jaar geleden
·
#8859
Wij hebben nog niets geregeld voor onze zomervakantie. Vanwege geldgebrek en een liefde voor wat luxer reizen zat een verre reis er even niet in en zocht ik op last minutes in Europa. Maar nu komt er van Emirates een aanbieding naar India voorbij....
En dat is wellicht ook wel een idee. Man spreekt het niet aan vanwege grote armoede en moeilijk te bereizen. Wij huren in Azie meestal zelf een auto.

Maar Goa, dat is toch best leuk met een kind? EN hoe is de omgeving van Mumbai? En hoe reis je van Mumbai naar Goa?

Als je antwoorden hebt, hoor ik ze graag!

Groetjes,
Myra
12 jaar geleden
·
#8860
Van Mumbai naar Goa, kan je prima met de bus. De trein kan ook en vliegtuig ook. Ik zou zelf met bus gaan. Met de trein komen er bij elke stop bedelaars in de trein. Dat vond ik vrij confronterend. Wij reisden toen weliswaar niet met kids.

Wij hebben nu een privetaxi en gaan vanaf Madurai naar Bangalore met privetaxi en daarna met de bus naar Goa. Van Goa met de trein (we reizen samen met indiaase vrienden) naar Pune. Daar wonen onze vrienden.

Wanneer zou je willen gaan dan? Mumbai zou ik zelf niet bezoeken met kids. Daarnaast is Mumbai omgeving wel in het Malariagebied en Goa niet.
11 jaar geleden
·
#8861
Beste allemaal,

Wij willen aankomende zomer de golden triangle doen in noord India en afsluiten met een weekje goa. Denken jullie dat het goed te doen is met twee kinderen van ruim 1 en 3? Wij willen dan met privé chauffeur en uiteraard wel redelijke goede hotels boeken.

Hebben jullie tips qua verblijf etc?

Groet, irma
11 jaar geleden
·
#8862
Ik vond India voor kinderen best een "dingetje". Het noorden heb ik geen ervaring mee, maar sprak wel reizigers met kinderen die het noorden waren uitgevlucht omdat de kinderen de aandacht niet trokken. Een privechauffeur lijkt mij de beste optie. Hebben wij in 2011 ook gedaan. In Goa kan ik Anthy's in Benaulim aanraden. Basic, airco, goed restaurant en pal aan zee. Rustig en gewoon heerlijk!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!