zondag 22 november 2009
  2 Replies
  1.5K Visits
  Subscribe
Wij zijn op zoek naar een leuke villa, huis, bungalow in bali met zwembad...
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6324
Ha Kelly,

Uit het verslag van Pien en Stefan:

[i:mdhldliw]Stel je voor dat je in je bikini/zwembroek lekker aan het zwembad zit, laten we voor het gemak zeggen aan de oostkust van Bali. Er zijn geen andere mensen in het zwembad want het is je eigen privé bad. De zon brandt op je gezicht, het is zo'n 35 graden. Omdat je snakt naar verkoeling loop je door de schuifdeur het huis in, waar de airco een prettige 25 graden aangeeft. In je koelkast vind je een lekker Bintangbiertje. Genesteld op de bank in de woonkamer drink je van het gouden vocht.


Van bier komt... dus loop je de open trap langs de muur op tot de tussenverdieping, waar je neerzijgt op de troon in de open badkamer. Je mijmert over het bad dat je vanavond gaat nemen, of misschien toch even onder de regendouche? Dilemma's dilemma's. Moe van het nadenken loop je verder naar boven, waar je neerzijgt op het hemelbed. Muziekje aan, of toch een filmpje in de DVD-speler? Nog even een kijkje op het balkon vanwaar je over de oceaan uitkijkt. De vissers komen net terug van hun bezigheden op het water, overal gekleurde zeilen.

Klinkt idyllisch, niet? Voor ons is dit heerlijke relaas nu een week werkelijkheid, we zitten in Amed in een geweldige ronde villa met privé zwembad. Carice geniet met volle teugen van het water en de honden en (helaas) gekooide apen in de tuin (die ze gelukkig gepast eng vindt). We zijn nu ruim anderhalve maand onderweg en vonden dat we wel een weekje lekker mochten splashen na het vele reizen dat we de afgelopen tijd hebben gedaan. Dus here we are, in de Onlyou Villa http://www.onlyou-bali.com/, gerund door Indonesische Anis en haar Rutger Hauer (maar hij gebruikt de schuilnaam Dietmar Muller). Wegens laagseizoen hebben we dit pareltje van 200 dollar per nacht voor slechts 80 dollar kunnen huren, en dat is inclusief een geweldig ontbijt, een eigen tuin- en zwembadman, en iemand die iedere avond je bed komt opmaken. Natuurlijk is het budget daarmee toch voor nu even naar de spreekwoordelijke Filistijnen, maar daar denken we niet teveel over na.[/i:mdhldliw]

Groetjes,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

14 jaar geleden
·
#6325
waauw klinkt goed, ik ga ook even kijken...
Marjan
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!