zondag 11 januari 2009
  11 Replies
  5.1K Visits
  Subscribe
Wij twijfelen steeds of we de rugdrager mee zullen nemen maar doen dat toch maar niet vanwege de ruimte die onze rugdrager inneemt. Ik lees veel goeds over de papatum, dus vandaar hier de vraag of iemand zijn/ haar papatum peuterversie wil verkopen?
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4845
Ik vind de ergo carrier beter! En die kun je van baby tot 3 of 4 jaar gebruiken!
15 jaar geleden
·
#4846
Voor wanneer heb je hem nodig? Ik heb de Patapum/Peuter (en koop er nog een) en gebruik hem in Maart.

Gr Marjolein.
15 jaar geleden
·
#4848
Hallo Kelly en Marjolein....

Kelly.. je schrijft dat de ego-carrier je voorkeur heeft. Ik vraag me af waar zit het verschil/ meerwaarde in voor jou ? Enh... heb je er ook toevallig één die je zou willen verkopen. Dit schrijfende bedenk ik dat dit wellicht niet het geval zal zijn (but maybe i'm wrong) Want ik heb jullie laatste thailand reis gevolgd via dit forum en weet dat jouw zoontje gezien zijn leeftijd (ongeveer ander half jaar staat me bij) er nog wel gebruik van kan maken.

Marjolein...Wij vertrekken 14 februari naar Thailand t/m eind maart.

Groet Greetje
15 jaar geleden
·
#4849
Hi Greetje,

Even een snel mailtje vanuit Thailand. Wij hebben uiteindelijk wel de Patapum peuter (en ook baby) gekocht en meegenomen en zijn er super tevreden over. Wij mountainbiken/fietsen hier heel wat met de kids in hun zak op onze rug. Helaas wil ik de zakken niet verkopen, maar ik heb de beide dragers via Ebay gekocht van een engelse firma die nieuw een stuk goedkoper (inclusief de verzendkosten) is dan in NL. De Patapum peuter kan een gewicht dragen tot 25 kg en dat kan de Ergo Baby carrier niet, dat was voor ons een overweging omdat Kitt nu 4,5 is.
Succes met de voorbereidingen!

Gr,

Chila
15 jaar geleden
·
#4847
Nee ik heb geen in aanbieding, papatum heb ik eens geleend van een vriendin.
Ik vind de babycarrier gemakkelijker zitten, maar dit is waarschijnlijk mijn persoonlijk keuze.
Vond de papatum allesbehalve slecht hoor!

Succes met de zoektocht!

Groetjes
15 jaar geleden
·
#4850
He Chila,

Leuk dat je mailt van uit het verre. Ik volg je ook op je web-log. Zo te zien verveel je niet want ik wacht nieuwsgierig op de resterende reiservaringen. Gelukkig mag ik over 5 weken ook eindelijk naar dit heerlijke land. Maar goed het gaat snel en ik moet ook nog allerlei kleine dingetjes regelen.
He wat anders ....Toen ik op je web -log keek zag ik dat je kk mooie zwemvestjes aan hadden. Deze zoek ik ook . heb al op internet gesneupt maar zag bij child protect o.i.d wel mooie. alleen wel wat prijzig 50 E.
iOok de hele stad Groningen afgezocht maar helaas..vaak waren er alleen van die officiele zwemvesten . Het is natuurlijk ook niet het seizoen.

mijn vraag waar heb jij deze gekocht of van internet/

He veel plezier in jullie laatste weken !

groet Greetje
15 jaar geleden
·
#4851
Ik heb ook een papatum baby gekocht, en heb deze vorige week getest op wandel. Mijn dochter is nu 1 jaar en weegt 8 kg.
Qua gewichtsverdeling en draagcomfort heb ik geen ongemakken ondervonden, vond wel dat mijn dochter zeer veel achteruit hing. zowel in buik als rugpositie. Ze had nu wel een dikke jas aan misschien is het daardoor? Had de bandjes nochtans goed aangespand. Ze wilde gelijk alles zien en misschien leunde ze daarom achteruit. Is dit bij jullie ook het geval? Wij willen deze gebruiken om naar Azie te gaan eind dit jaar, denken jullie dat ik deze nog zal kunnen gebruiken ze zal tegen dan wel geen 18 kg wegen, maar misschien zal hij dan wel te klein zijn.
15 jaar geleden
·
#4852
@Greetje: de zwemvestjes zijn idd ideaal. Voor Ace van 1 nog veel te groot,maar in ieder geval een beetje beschermd als er een zwembad dicht in de buurt is (wij laten hem dan in het zwemvvest lopen voor de zekerheid). Ik heb ze bij Decathlon gekocht en die hebben helaas geen internetwinkel. Ik vermoed dat ze hier ook te krijgen zijn, zoals vrijwel alles, maar weet niet meer waar ik ze nu gezien heb (misschien wel het vliegveld!)

@discodancer: soms heeft Ace dat ook, maar dan zit hij te weinig met gebogen beentjes; bij ons helpt het om de knietjes nog meer op te trekken en de billen echt helemaal naar beneden te doen! of als je de zak omdoet, niet zo hoog op je rug, maar ook al redelijk laag dan heb je kans dat zij beter in de zak zit. succes!
15 jaar geleden
·
#4853
Na allerlei goede reacties over de Ergo Baby carrier te hebben gelezen, hebben we besloten er ook een te gaan proberen voor onze reis naar Maleisie in juli met onze dochter van dan bijna 2 jaar.
Ik ben me al een paar avonden gek aan het surfen, maar kan nergens een winkel in NL vinden waar ze ze verkopen. Alleen maar via internetwinkels te bestellen. Maar het is wel zo fijn om hem even uit te proberen enzo.

Wie kan me vertellen waar ik de Ergo kan zien en passen. Liefst in de buurt van de randstad?

Groetjes,
Debby
15 jaar geleden
·
#4854
Ook wij hebben de patapum en zijn erg tevreden. Heb zoon (anderhalf, 12 kilo) en dochter (4,5, geen idee hoe zwaar-> 16 kilo?) erin gedragen. Zoon voorop en achterop en dochter alleen op de rug. Ben erg tevre. Twijfel of ik hem wil verkopen, dus vandaar nu helaas nog geen te koop hier Wel erg tevreden.
15 jaar geleden
·
#4855
Het was even zoeken, maar wij hebben een Ergo Baby Carrier gevonden!
Wij zijn allebei vrij lang, en ik las dat met name lange mensen de Ergo Baby prettig vinden.
We hebben hem gisteren voor het eerst uitgeprobeerd met 11,9 kilo Emily op de rug.
Ze vind het fantastisch. En wij vinden de Ergo ook een uitvinding! Makkelijk en klein mee te nemen, lichtgewicht, in de wasmachine te stoppen en van 0 tot 4 jaar te gebruiken. De ultieme test is voor ons 4 weken Maleisie in juli.
Jullie horen de bevindingen.
Maar voorlopig nu al helemaal happy mee!

Debby
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!