maandag 15 december 2008
  6 Replies
  3.4K Visits
  Subscribe
gezocht: babysandaaltjes maat 17 of 18 (tweedehandsje voor een paar euro). We vertrekken eind januari naar Thailand maar er is midden in de winter niks te vinden in de winkels en online ook niet echt veel.
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4806
Hoi Kiki,

Ik kan je niet echt helpen aan kleine sandaaltjes, maar misschien wel een tip. In de shoppingmalls of grote supermarkten in Bangkok (of waar ook in Thailand) zijn genoeg kleine sandaaltjes te vinden. Wij zijn tijdens onze eerste reis voor Imme (toen 15-18 mnd) daar ook goed geslaagd. Ze leerde toen net lopen en kreeg sandaaltjes met een piepje er in. Kwalitatief misschien niet de beste, maar ach... ze heeft het er mooi wel op geleerd! Ik ben het even kwijt, maar hoe oud is jouw jongste als jullie op reis gaan?

Ik bedenk me dat ik nog wel kleine plastic waterschoentjes heb liggen. Even kijken... Ja, gevonden! Ze zijn maat 18/19, transparant en komen van de Hema, geloof ik. Ze vallen wel wat groot. Dus waarschijnlijk echt wel te groot voor jouw jongste. Mocht iemand interesse hebben, laat maar horen.

Groetjes,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

15 jaar geleden
·
#4807
Ze is nu 15 maanden, ik had me al gerealiseerd dat ik niet zoveel moeite moet gaan doen om in Nederland in de winter sandaaltjes te vinden, aangezien de thaise kindjes toch ook ergens op moeten leren lopen. Maar ben blij te horen dat ze daar makkelijk te vinden zijn.Ik ben meteen enthousiast...wil voor Novi ook sandaaltjes met een geluidje, haha.
14 jaar geleden
·
#4808
Elk seizoen van maat 18 tot ... Teva sandalen, in België bij As Adventure.
14 jaar geleden
·
#4809
http://www.slippersandshoes.com/index.p ... andID=teva

Teva sandaaltjes 4 kids
14 jaar geleden
·
#4810
In outdoorzaken zijn babysandalen ook tijdens de winter te koop. Ik heb ze onlangs nog gezien bij de Wit in Schijndel (even googlen en je vindt hun site) en andere outdoorzaken in Den Bosch. Vaak moet je er ook om vragen. Ze liggen soms nog in het magazijn, maar velen zijn niet te beroerd om er een paar voor je uit het magazijn te halen.

Het moet dus lukken.

Veel plezier in Thailand.
14 jaar geleden
·
#4811
Bedankt voor je reactie, alleen heb ik deze vraag al vorig jaar december gesteld ;-)
Het punt was dat ze heel klein is, en dus maatje 17 sandaaltjes nodig had, die bestaan eigenlijk niet echt (tenminste, niet om op te lopen want het is echt nog een babymaatje, dus ik kon alleen open schoentjes met zo'n zachte babyzool vinden). Teva's ed. beginnen pas bij iets grotere maten.
Maar uiteindelijk toch maar zo'n paar met een zacht zooltje gekocht via babywalz, daar heeft ze dus in Thailand haar eerste stapjes op gezet, en tegen de tijd dat we terugkwamen kon ze al goed lopen! Ook in Thailand inderdaad de sandaaltjes met piepjes gekocht haha!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!