donderdag 14 juli 2011
  4 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Wij willen in november of februari een rondreis door cuba maken. Ik heb een zoontje van nu 15 mnd.
Ik heb liever geen buggy mee op reis en wij denken nu aan een rugdrager.
Welke rugdrager is goed als je geen andere vervoer middel hebt en tot welk gewicht is het realistisch om te blijven dragen?

Alvast bedankt.
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9246
Mooi vooruitzicht!
Wij zitten momenteel in de Franse alpen en dragen onze 5e (11 mnd). Wij laten onze zoon van 3,5 zelf lopen, maar we komen erg veel mensen tegen die grotere peuters dragen...... Een kleintje van nog geen 2 is zeker geen probleem.
Ik zou in een outdoor zaak wat gaan passen, het is ook persoonlijk wat je fijn vindt dragen. Succes met de voorbereidingen!
groetjes Saskia
12 jaar geleden
·
#9247
Hallo,
Wij droegen onze kleine van bijna 12 kilo zonder enig probleem (afgezien van de bezwete rug die je krijgt) door Thailand. Ook hele stijle paadjes of jungle zonder pad ging op zich goed. Wel vroegen we ons beiden af wat er nog verantwoord is en wat niet wanneer we over gladde modder liepen, of een erg grote afstap moesten maken. Niet vanwege het gewicht maar wat als je valt.. toch ging alles prima, en zou het zo weer doen met een patapum.

groeten,

Rob
12 jaar geleden
·
#9248
Bedankt voor de reacties,

Wij hebben een rugdrager gekocht en gaan het erop wagen. Mijn man geeft aan dat hij geen last heeft van het gewicht. Ik ben benieuwd!
12 jaar geleden
·
#9249
Wij hebben voor onze reis naar thailand een kid comfort van Deuter gekocht(marktplaats). Deze is perfect af te stellen op het kind maar ook voor de darger is deze heel comfortabel. Onze zoon was toen drie en ik heb hem in de drager alle zeven stappen van de Erawan watervallen opgeschouwd. Ik zweten en hij uitrusten maar buiten dat was het was goed te doen. Je moet er wel voor zorgen dat je de drager zo afsteld dat je het gewicht op je heupen draagt anders wordt je het snel zat. Dit jaar gaat de drager weer mee.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!