donderdag 12 september 2019
  3 Replies
  1.9K Visits
  Subscribe
Wie helpt me de knoop doorhakken?

Wie heeft ervaring met reizen door één van deze landen? Alle tips zijn welkom!
En hoe zit het budgettair? In Azië reizen we ter plekke voor gemiddeld 25 euro pp per dag (inclusief openbaar vervoer ter plekke, eten, logies en uitstapjes). Is dit ook haalbaar in deze landen?
Is Georgië te doen met openbaar vervoer? In Armenia heb ik begrepen dat je best een huurauto neemt, juist?
Niet onbelangrijk: We reizen met 3 tieners van 12, 14 en 16 jaar :-)

Ikzelf hou er van om helemaal ondergedompeld te worden in een totaal andere cultuur....heb het gevoel dat Kirgizië daar zeker aan voldoet....Georgie en Armenië ook? of is het toch redelijk hetzelfde als bij ons?
Kirgizië lijkt me ook een avontuurlijkere/authentiekere bestemming te zijn maar heb een beetje bang dat het mss te eentonig is voor tieners....klopt?
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29505
Ik ben in Kirgizië geweest zonder kinderen. Prachtig, maar lijkt me inderdaad eentonig voor tieners. Ik heb me er niet in verdiept, dus misschien zijn er leuke activiteiten voor tieners.
4 jaar geleden
·
#29506
Heb alleen ervaring met Kirgizië, geweest zonder kinderen. Ik vind het meer een natuur bestemming dan een cultuur bestemming. Uiteraard slaap je daar regelmatig in yurts en verder vaak bij mensen thuis, want iets anders is er buiten de steden niet, maar buiten dat is het vooral de imponerende natuur die het voor ons deed. Kirgizië staat heel hoog in mijn 'mooi land' lijstje.

Ik zit nog niet in de tiener leeftijd thuis en heb er destijds ook geen aandacht aan besteed dus wat dat betreft weet ik het niet, maar wifi wordt zeker een uitdaging ;)
4 jaar geleden
·
#29518
Wij zijn met jonge kinderen in Georgië geweest, prachtig land en zeker een aanrader. Denk dat tieners die, geïnteresseerd zijn in cultuur en natuur het leuk vinden. Er zijn verder geen grote pretparken oid dus mochten ze dat er leuk vinden dan misschien minder goed idee.

Combinatie met Azerbeidzjan is ook leuk ?

https://www.verrereizenmetkinderen.nl/forum/georgie-hoe-wij-het-hebben-ervaren

Hier heb ik uitgebreid beschreven hoe wij Georgië hebben ervaren en wat de kosten waren.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!