donderdag 28 januari 2010
  2 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Na urenlang zoeken op internet, hebben we dan gisteren uiteindelijk de knoop maar doorgehakt. Op 10 juli a.s. vliegen we vanuit Düsseldorf naar Kuala Lumpur en op 18 augustus komen we weer terug. We vliegen met Emirates, omdat die in ons geval toch het voordeligst bleek te zijn.
Wat het nog een stukje voordeliger maakte (nog steed niet goedkoop helaas (-: ): bij de eindafrekening op de site van Emirates kun je kiezen in welke valuta je betaald (als je met creditcard betaalt). Ik heb ervoor gekozen om in Amerikaanse dollars te betalen. Met de huidige dollarkoers betekende dit dat ik bijna 150 Euro goedkoper uit was voor drie tickets. Een bedrag waar je in Azië toch weer hele leuke dingen voor kunt doen! Dat is dus gemakkelijk geld verdienen.

Wellicht ook een tip voor anderen (voor zover je er al niet zelf aan gedacht had (-;)
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6740
Goeie tip. Wel vreemd dat ze niet de actuele koersen rekenen en even afwachten welke koers de cc-maatschapppij in rekening brengt.
14 jaar geleden
·
#6741
Ervaring is dat de creditcard-maatschappij (Visa) een gunstige koers hanteert. Maar dat kan inderdaad van geval tot geval verschillen, dus het blijft altijd afwachten!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!