woensdag 20 mei 2009
  2 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Wij gaan in augustus met onz gezin naar suriname. We blijven vnl. in Paramaribo en er is ons aanbevolen om ons dochtertje van dan 6 1/2 maand in te enten tegen gele koorts. Ik heb er een heel naar gevoel bij omdat er duidelijk wordt geschreven in de folders dat gele koorts inentingen niet geheel ongevaarlijk kunnen zijn en alleen gegeven worden aan baby's onder de 9 maanden bij onvermijdelijk risico.
Wie weet er meer over gele koorts inentingen en de kans hierop in Paramaribo ?

Groetjes Floor
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#5388
Hoi Floor,

Mooie reis in het vooruitzicht, maar idd een dilemma.... Ik denk dat iedereen hier terughoudend is met antwoord geven, omdat dit best een specialistische vraag is. Ik denk dat je het beste je vraag kunt voorleggen aan "de reisdokter" bijvoorbeeld, of even contact opnemen met het Havenziekenhuis in Rotterdam. Hier zitten artsen en verpleegkundigen die je net even iets meer kunnen vertellen dan in het foldertje staat.

Laat je nog even weten wat het antwoord is?

Groetjes Chantal
12 jaar geleden
·
#5389
Ik ben benieuwd wat je nu uiteindelijk hebt gedaan, Ik ga met me zoontje van 10 maanden naar suriname. Heeft je kindje wel de prikjes gekregen, zoja hoe reageerde ze erop? En was het nodig
Gr. Ashley
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!