donderdag 21 januari 2016
  4 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
check net de fullmoon kalender en ook 18 aug is het zover.
juist de dag dat we naar een van deze eilanden willen.....

iemand advies waar dan juist wel te gaan overnachten qua lokatie?
voorkeur heeft denk ik Koh Tao, willen graag aflopend strand, niet te massaal, aan rand van drukte zeg maar.

ik hoor het graag, gr Ilse
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#20132
Wij waren afgelopen zomer bij Mai Pen Rai en hadden daar gemengde gevoelens over. Je ziet dat overigens ook terug in de recensies. Het strandje is echt geweldig mooi. Ongelofelijk idyllisch. De huisjes zijn tamelijk basic. Wij hadden een bungalow 'on the rock'. Fantastisch uitzicht over de baai! Je moet er wel even voor klimmen en klauteren om er te komen.
Er is geen warm water en beperkt stroom. Dat geldt ook voor Wifi. Dat is wat ons betreft allemaal geen punt.
Het strandje is wat afgelegen en vervoer naar elders is relatief prijzig. Wat voor ons het grootste bezwaar was was de houding van de mensen die daar werkten. Er straalde vooral vermoeidheid van af en wij hadden het gevoel ons bij elke vraag te moeten excuseren.
We hebben daarvandaan een snorkeltripje gedaan en kwamen zo ook bij andere strandjes. Ik vond Than Sadet, het strandje van Mai Pen Rai absoluut de mooiste.
Behalve Mai Pen Rai zit er ook Pla, De bungalows van Pla heb ik niet van binnen gezien. Je moet er nog iets meer voor klauteren maar vanuit het restaurantje boven op de rots heb je echt een magnifiek uitzicht. Daar overigens prima service.

Toen wij er waren viel het ook samen met de Full Moon party. Geen last van gehad. Het enige dat wij er van merkten was dat er vanaf Mai Pen Rai bootjes vertrokken naar Haad Rin en wat herrie toen de feestgangers weer terug kwamen. De dag erna veel katerige backpackers in het havenstadje :-)
8 jaar geleden
·
#20131
Wij zaten de eerste keer in Nice Beach Resort. Thong noi pan stranden (ofzoiets, twee stranden bij elkaar, in Riksjakids staan ze als arrangement Halve maan oid) Daar hadden we een familiekamer in een vier-kamer-huis. Direct aan het strand. Vijftig euro. Je had ook het Havana resort, dat is groter met een zwembad. Daar zit Riksjakids ook. De tweede keer zaten bij Haad Salad en hebben we de boot genomen naar Bottle Beach en het strand van Nice Beach Resort. Deze stranden ontwikkelen zich ook enorm qua accommodaties.

Het strand van de Mai Pen Rai bungalows ligt een strand verder (volgens mij) dan het strand van Nice Beach. Ik ben er nooit geweest. Er zijn daar maar een paar hele simpele bungalowtjes.
8 jaar geleden
·
#20130
dank je, Chippi.

weet je nog namen van accomodaties?
Mai pai Ren (oid? even uit mijn hoofd) zag ik voorbijkomen.

gr Ilse
8 jaar geleden
·
#20129
Ik vind Koh Phangnan leuker en mooier dan Koh Tao. Daarbij speelt wel mee dat ik 20 jaar geleden op Ko Tao was. Twee jaar geleden waren we terug en de tranen sprongen in mijn ogen.

Op Koh Phangnan zijn in mijn beleving altijd parties: fullmoon, halfmoon, no-moon. De mooiste stranden zijn - naar mijn mening - te vinden in het Noord-oosten. In mijn beleving is dat drie kwartier over een beroerde weg. Dan zit je heel ver weg van de parties. Ik zou het er niet om laten. Wel zal het op de boot drukker zijn. Dus even een plek reserveren en eventueel een transfer. De aankomst vond ik de eerste keer in Koh Phangan heel schreeuwerig. Maar daar moet je even doorheen dus.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!