New

Forumfoto

  dinsdag 19 november 2019
  2 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
De foto die je vanaf vandaag bovenaan het forum ziet, kreeg ik toegestuurd van Dionne Heel leuk en herkenbaar straatbeeld. Ik denk dat het je dochter in Thailand is, die heel exotisch uitziende balletjes streetfood koopt. Zijn het gepaneerde eieren? Ziet er heel spannend uit! Vertel je wat we zien? En waar het is? En hoe smaakte het?
De hele foto:

https://www.verrereizenmetkinderen.nl/images/headers/Dionne-header-heel.jpg

Als je ook een hele leuke foto hebt als header, dan kun je 'm sturen naar els@verrereizenmetkinderen.nl.

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29744
Hoi,

De foto Is inderdaad mijn dochter op de nachtmarkt in Nakhon Phanom in de Thaise Isaan.
We hadden een groot, onpersoonlijk hotel aan de boulevard. Tijdens het ontbijt kwamen er twee heren van de Thaise toeristenpolitie naar ons toe is zich voorstellen. Ze vonden het leuk dat wij in hun stad waren en als er iets was, moesten we het maar zeggen. We hebben die dag de hele dag langs de boulevard gelopen en zien wat we tegenkwamen. Nakhon Phanom verkennen. Zo waren we aan het fitnessen op toestellen die daar gewoon stonden, hebben we fruitsmoothie gedronken in een ijskoud koffietentje, hebben we genoten van een voetmassage en voor weinig geld veel gekocht op de Laos markt. Oh ja, en natuurlijk de prachtige tempels bekeken en de Mekong bewonderd. We hadden het plan om een kostje bij elkaar te scharrelen op de nachtmarkt en dat dan aan de oever van de Mekong op te eten. Voordat we op de nachtmarkt waren, liepen we over een andere markt en daar zagen we voor weinig een groot driehoekig Thais kussen incl matrasje, wat we graag wilden hebben. Dus met kussen en al liepen we vervolgens te zeulen over de nachtmarkt. Echt superhandig. En nog een kilometer op drie vanaf ons hotel.
We kochten allerlei lekkers op de nachtmarkt, vaak geholpen door studenten die hun Engels wilden oefenen. Want Engels spreken ze nauwelijks daar in de Isaan. Er zijn überhaupt niet veel toeristen dus wij vallen lekker op met onze lengte en rode en blonde haren.
Mijn dochter kocht hier zoete deegballen, geen idee meer precies. Maar het was wel superlekker. Tezamen met al die andere lekkere hapjes die we gekocht hadden, zaten we op een bankje te genieten van de Mekong. Met het kussen. Het hele grote kussen zonder hengsels of handvaten...
We maakten ons op voor de terugweg toen we die toeristenpolitie tegenkwamen. Ze verklaarden ons ter plekke voor gek dat we dat hele eind terug gingen lopen met dat kussen. En zo kon het gebeuren dat we door een politieauto afgeleverd werden bij het hotel. Maar natuurlijk niet voordat we zijn geshowd aan de familie van de agenten en vriendelijk verzocht werden het Facebook account van de toeristenpolitie van Nakhon Phanom vooral te volgen...
4 jaar geleden
·
#29745
Wat een leuk verhaal! Ik werd nieuwsgierig of er echt een Facebookpagina van de politie aldaar bestaat. Maar echt...

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!