zaterdag 26 maart 2016
  7 Replies
  3.5K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,
Wij willen graag enkele nachten overnachten op het meer (Ratchaprapa Dam) in de floating bungalows (Khao Sok). Nu lees ik op internet dat je dit ook zelf kunt regelen (zelf vervoer regelen vanuit Surat Thani naar de dam bij het meer en daar een boot regelen en 'hutje' boeken). Leest er hier iemand mee die dit al eens gedaan heeft en mij tips kan geven?

Is bovenstaande verstandig om te boeken of kunnen wij beter georganiseerd gaan?
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#20570
In Thailand hoef je eigenlijk helemaal niets georganiseerd te doen dus ik ben er van overtuigt dat je dit ook gewoon zelf kan regelen.
Ik heb er zelf geen ervaring mee maar neem anders eens contact op met de floating bungalows zelf.
8 jaar geleden
·
#20571
Ik heb via een goede vriend waarschijnlijk de informatie gekregen die je zocht.

Je kan gewoon naar het vertrekpunt van de boten gaan en daar instappen. De bungalows zijn zelden vol. Twee voordelen, Dat vertrekpunt is zeker 60km dichterbij Surat-Thani, dan Khao Sok is. En het is veel goedkoper. De boot naar de bungalow is duur (2.000 Baht) Verbllijf is vrij goedkoop. (800 Baht/PP, inclusief al de drie maaltijden)

Het telefoonnummer is 098-0577653

Als je via Suratthani gaat is het ook erg leuk om 1 of meerdere nachten bij de first monkeyschool te logeren, hier kan je zien hoe de aapjes diervriendelijk opgeleid worden om de kokosnoten uit de bomen te halen voor hun baasjes, dit is geen showtje maar gewoon het echte leven. Ook kan je vanuit hier allerlei leuke dingen ondernemen zoals opzoek gaan naar de roze dolfijnen, een vleermuizengrot bezoeken, een boottocht maken over de rivier en miljoenen vuurvliegjes zien, er zijn mogelijkheden genoeg en het is er echt heel erg leuk.

<!-- w -->http://www.firstmonkeyschool.com<!-- w -->
8 jaar geleden
·
#20572
Wat een goede tip van de bungalows. Ik heb ze gepoogd te bellen, maar ze spreken geen Nederlands, en ook geen Engels Dat wordt wel een opgaaf om het geboekt te krijgen. Maar ik vind wel een manier!

En die apenshow die je noemt klinkt ook leuk ! En daar kun je blijkbaar wel met Engels terecht .

Bedankt voor de tips!
8 jaar geleden
·
#20573
Bij de apenschool (geen apenshow!) kan je met Nederlands terecht.
8 jaar geleden
·
#20574
Het is inderdaad zeker geen apenshow! Die zijn er wel maar dat is echt totaal iets anders en die moet je echt zien te vermijden!
Misschien kan je er via Arjen (van de first monkeyschool) wel een combi van maken, hij weet daar echt overal de weg en kan je heel veel leuke dingen laten zien in de omgeving.
8 jaar geleden
·
#20575
fam Moerkens; bedankt voor je reactie.
8 jaar geleden
·
#20576
Petrahas; ik heb je een PB gestuurd.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!