1. eder
 2. Uitstapjes
 3. donderdag 13 mei 2010
 4.  Abonneer via e-mail
Hallo,

Ik heb even een vraagje.
Heeft er iemand ervaring met flight of the gibbon evt in Bangkok of met canopy adventures in Koh samui?
Wij zouden graag een van deze trips doen maar ik vraag me af wat het verschil is behalve de prijs dan.
Ik zou vooral willen weten ofdat je ook echt apen of iets dergelijks tegen komt en ofdat het voor kinderen van 6 en 10 jaar ook leuk is?

groetjes Eder
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Eder,

Ik weet dat Wendy (die nu met Marty, Kathy en Floortje een lange reis door ZOA maakt) in 2008 een 'flight of the Gibbons' in Chiang Mai heeft gedaan. Dit schrijft ze er over:

'Vanmorgen ging Wendy al heel vroeg op pad naar haar 'flight with the gibbons'. Heel spannend was het allemaal. Ze werd bij aankomst eerst in een tuigje gehesen wat ze de rest van de dag aan hield. Daarna de bomen in voor een eerste testafdaling, dat ging erg goed en daarna was Wendy dan ook helemaal los als ik haar verhalen mag geloven. Van boom naar boom via een tokkelbaan, afdalen vanaf 75 meter naar beneden, over bamboebruggen tussen de bomen doorlopen... Je kunt het zo gek niet bedenken of ze heeft het wel gedaan. Spannend, maar vooral heel gaaf vond ze het.'

Zelf hebben we ook nog geinformeerd, maar kwamen er al snel achter dat het niet bedoeld is voor kleine kinderen. Deelnemers moesten een minimale lengte van 1.20 hebben. Op de site http://www.treetopasia.com/ lees ik overigens dat het voor iedereen is van 5 tot 95 jaar. Lijkt me een hele bijzondere manier om door de jungle te gaan.

Groetjes,
Els
https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Uitstapjes
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Els,

Bedankt voor je reactie, ik heb de kinderen filmpjes op you tube laten kijken en ze vinden het nu geweldig ( ik ben benieuwd hoe ze het zouden vinden als ze daar boven zouden staan) we hebben vanmiddag toevallig geoefend in de speeltuin maar dat was laag aan de grond.
We zullen het nog eens goed overleggen met de kinderen het lijkt me een geweldige ervaring en ze zouden er qua leeftijd en lengte aan mee mogen doen, maar ik vind 75 meter wel erg hoog daarbij is het ook wel duur als blijkt dat je uiteindelijk niet durft.
We hebben nog even de tijd om te beslissen maar heel erg bedankt.

Groetjes Eder
 1. meer dan een maand geleden
 2. Uitstapjes
 3. # 2
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Leuk dat ik nu lees dat het 75 meter hoog is...
Ik heb deze trip net geboekt. Maandag over een week sta ik boven in zo'n boom met mijn dochter van net 1.16 meter.
Zij vond het filmpje geweldig!
Ik vind het nu al eng.
Zal na de vakantie verslag doen van dit avontuur....
 1. meer dan een maand geleden
 2. Uitstapjes
 3. # 3
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Myra,

Wij hebben een canopy tour (boomtopslingeren) in Costa Rica gedaan, echt super! Dus je zal het ongetwijfeld een geweldige ervaring gaan vinden!! Ik heb hoogtevrees en als men niet wist dat ik het was, dan denken andere toeristen nog dat er een apart dier met een hoge stem in het regenwoud woont. Wat heb ik de eerste keer gegild... en vergat even te remmen en belandde bijna tegen de woudreus aan..., gelukkig werd ik opgevangen door de gidsen, maar vanaf het tweede platform heb ik echt genoten en op tijd geremd, haha! Vliegen van boom tot boom, echt top! Wij kwamen een neusbeertje tegen (in de boomtoppen) en daarna een groep brulapen die ons weg wilde jagen en takken enz. naar ons gingen gooien. Het enige dat ik echt eng vond (maar wel supergaaf), was de hangbrug van touwen die wel erg wiebelde om aan de overkant te komen (toen kwam de hoogtevrees weer in vol ornaat terug..., ben trots dat ik het toch heb gedaan). Echt een ervaring om nooit te vergeten en als onze beide jongens minimaal 5 jaar zijn, dan gaan we zeker een keertje terug (Thailand/Costa Rica) om dit avontuur ook met hun te beleven! Heel veel plezier tijdens jullie vakantie! Heerlijk hoor, dat jullie er volgende week al zijn!

Groetjes, Diana
Vrmk: Beijing, Bali, Cambodja, Maleisië, Thailand 3x, Curaçao 2x, Egypte, Florida 2011+2018, NY - Florida 2019
Vrzk: Costa Rica, Mexico, Tobago, Egypte 2x, Kenya, Thailand 2x, Maleisië 2x, Vietnam, Sri Lanka, de Malediven, Indonesië
 1. meer dan een maand geleden
 2. Uitstapjes
 3. # 4
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!