woensdag 14 oktober 2009
  1 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Afgelopen jaar (2008) in Chang Mai is Wendy ( mijn vrouw) op een tour geweest “the flight of the gibbons” http://www.treetopasia.com/

Je gaat dan (in een tuigje) 50 meter de bomen in en slingert als een gibbon van het ene naar het andere platform door de boomtoppen. Loopt over bamboebruggen op tientallen meters hoog en laat je van 60 meter hoogte naar beneden zakken aan een touw. Erg gaaf en spannend allemaal. Volgend jaar zijn weer in die omgeving en wil mijn dochter ( 11) het ook een keer gaan doen samen met mama.
Kijk maar eens op de website om een idee te krijgen. Zeker een aanrader!
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6101
Ook wij hebben dit gedaan, maar dan in Bali bij Bedugul (<!-- w -->http://www.balitreetop.com<!-- w -->;)en in Nieuw-Zeeland een half uur rijden van Auckland (http:\\treeadventures.co.nz). Er zijn verschillende parcours met verschillende moeilijkheidsgradaties. Onze kinderen vonden het geweldig. Je klimt (met professionele uitrusting) in bomen, over bruggen/touwladders etc. Heerlijk in de natuur! Vanaf zo'n 5 jaar oud kun je er terecht. In Singapore is er ook één; hier zijn we zelf niet geweest, maar hebben verhalen van Nederlanders in Singapore gehoord die erg enthousiast waren (<!-- w -->http://www.forestadventure.com.sg<!-- w -->;).
Voor alle parken geldt dat het verstandig is om van tevoren te reserveren (en informeren of het open is).

Groeten, Henrike
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!