1. natalieheddema
 2. Filipijnen
 3. dinsdag 17 februari 2009
 4.  Abonneer via e-mail
Dit jaar Portugal maar waarschijnlijk in 2010 weer ver!! Maar waar? Een nieuwe reisbestemming zoeken is altijd weer moelijker dan gedacht. Er is nog veel te zien op de wereld. Tibet, China of de Filipijnen? Dat zijn momenteel onze gedachten.

De Filipijnen trekken erg omdat het daar nog niet zo toeristisch is en dat is waar we van houden. Is er iemand al eens op de Filipijnen geweest die mij interessante, leuke, gezellig plekken kan aanraden. Van cultuur tot natuur. We houden van afwisseling. En natuurlijk zijn aanraders voor jonge kinderen ook welkom.

Ik zie met interesse uit naar reacties.

Groetjes, Natalie
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Je zal het waarschijnlijk zelf ook al wel hebben gezien, maar voor het geval je het net gemist heb. Momenteel is een gezin op de filipijnen aan het rondtrekken. zie : http://www.verrereizenmetkinderen.nl/Re ... tefan.html
2010- 6 1/2 maand Zuid Oost Azie
2012- 6 weken Myanmar/Birma,Thailand.
2013- 5 weken Mexico, Guatemala en Belize.
2014- 3 weken Marokko.
2015- 4 weken Filipijnen.
2017- 4 weken Panama en Costa Rica

http://mawekaflo.blogspot.nl/
 1. meer dan een maand geleden
 2. Filipijnen
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Filippijnen is een superland om met kinderen te reizen,zo kindvriendelijk, en zo veel aandacht blanke kinderen van de lokale bevolking krijgen. we zijn hier in de zomervakantie van 2007 juni en juli geweestmet onze jongste kids van 6 en 7 jaar, en dan is het in Filippijnen laagseizoen dus heel lekker rustig. Drukke seizoen is in Filippijnen in maart en april dan hebben de scholen daar vakantie,en is het er bloedheet. Manila kan voor kinderen wel een schok zijn, duizenden straatkinderen die de nacht op een stukje karton op de stoep van de straat doorbrengen. Dit is zelfs voor volwasenen geen prettig gezicht. Dus vermijd Manila en bereid je kinderen hier op voor. Manila heeft niet zoveel voor toeristen alleen Fort Santiago en de oude binnenstad Intramuros zijn een bezoekje waard. Een must om te bezoeken zijn de rijstterrassen in Banauwe,verder wemelt het land van mooi bounty eilandjes zoals Boracay,Malapascua ,Camiguin,Siargao. Ook Bohol is mooi met de chocolade heuvels en de kleinste aapjes ter wereld,die tarsiers heten, en natuurlijk het eiland Palawan dat nog grootdeels met oerwoud is bedekt. Op dit eiland ben ik met mijn oudste zoon van 23 een klein eco-resort op wezen zetten in 2008. Het is een project om de arme bevolking van Palawan te steunen,en word dan ook nu wij weer in Nederland terug zijn geheel door de lokale bevolking gerund. zie de fotos op http://korikonginpalawan.reismee.nl
 1. meer dan een maand geleden
 2. Filipijnen
 3. # 2
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Inmiddels staat het resortje ook op facebook. http://www.facebook.com/pages/Tabuyo-be ... 3589055106

En we hebben dit jaar 2012 al weer veel gasten mogen verwelkomen. Wat heeft gesulteerd in vooral positieve recencies op Tripadvisor.
Voor de kinderen zijn de eilandhopping en snorkelen populair. Rond de vele eilandjes in Greenislandbay ligggen mooie koraalriffen, en het water is ondiep en geen stroming dus zeer geschikt voor kinderen.
Nieuw in ons programma zijn jungletochten naar een geheime waterval ,die ook voor kinderen goed te doen zijn.
Wij hopen de komende maanden weer veel nieuwe gasten te mogen ontvangen.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Filipijnen
 3. # 3
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi,
wij overwegen ook de filipijnen, zouden dan op clark vliegen (airasia) ligt dit een beetje centraal?
met dochter: Kreta, Maleisie (2x), Italie, Indonesie (Java en Bali), China+Hongkong, Zweden, Sri Lanka, Polen, Vietnam
zonder:oa. India, Mexico, Guatemala, Belize, Nicaraqua, El Salvador, Honduras, Peru, Suriname, Kenia, Marokko, Jordanie, Cambodja, China
 1. meer dan een maand geleden
 2. Filipijnen
 3. # 4
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Clark ligt eigenlijk alleen handig als je naar het noorden van Luzon wilt. Daar ben ik nooit geweest maar het schijnt echt prachtig te zijn.

Mocht je niet naar het noorden willen dan zul je waarschijnlijk verder reizen via Manilla en Clark naar Manilla centrum is echt nog wel een behoorlijk eind. Ik vind Manilla overigens geen leuk stad en als het even kan zou ik Manilla skippen. Verder zijn vluchten naar de diverse eilanden vaak heel goedkoop maar ik weet niet of er veel vluchten vanaf Clark vertrekken (wel vanaf Manilla).

Ik weet niet vanaf waar je naar de Filipijnen wilt vertrekken, misschien dat een vlucht naar Cebu ipv naar Clark een optie is? Wij zijn in januari bijvoorbeeld met Cebu Pacific van Hong Kong naar Cebu gevlogen (KLM naar Hong Kong en vervolgens Cebu Pacific naar Cebu was voor ons de goedkoopste optie).
 1. meer dan een maand geleden
 2. Filipijnen
 3. # 5
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi!
Filippijnen zijn uitstekend geschikt om alleen te bereizen,en je hoeft eigenlijk niks te voren te boeken je kan alles ter plekke regelen ,zeker als je niet is grote dure hotels van grote hotelketens overnacht. Simpele budgedhotelletje zijn er op berekend dat gasten niet te voren boeken ,maar zo maar aan komen waaien. Het drukke topseizoen ligt in Filippijnen in maart en april, dat zijn ook de maanden van de grote zomerschoolvakanties in die periode kan het dus wel een voorkomen dat een bepaalde accomodatie vol zit, en ook tussen kerst en nieuwjaar is een drukke periode,maar de rest van het jaar is Filippijnen wat toeristen betreft heel rustig. Het San Miguel bier is helemaal toppie hihi
when nothing goes right go left!
 1. meer dan een maand geleden
 2. Filipijnen
 3. # 6
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!